INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Gazzetta dello Sport a analizat prestația lui Dennis Man după înfrângerea cu AC Milan: „Necopt, dar are o tehnică excelentă”

Dennis Man în duel cu Theo Hernandez FOTO Imago +12   FOTO
Dennis Man în duel cu Theo Hernandez FOTO Imago

Articol de - Publicat duminica, 11 aprilie 2021 09:25 / Actualizat duminica, 11 aprilie 2021 10:10

Parma a pierdut duelul cu AC Milan, scor 1-3, în runda 30 din Serie A, iar Dennis Man, 22 de ani, a fost integralist pe „Ennio Tardini” și a încasat nota 5 în cotidianul Gazzetta dello Sport. 

Parma a pierdut și partida cu AC Milan și mai are șanse mici de a se salva de la retrogadare. Echipa românilor Dennis Man și Valentin Mihăilă a câștigat un singur meci în ultimele 21 de etape din Serie A și se află pe locul 19, cu 20 de puncte, la șapte lungimi de prima poziție care se menține în prima ligă italiană și în sezonul următor, ocupată de Torino. Clubul emilian a primit nota 5,5 în Gazzetta: „S-au trezit, dar nu complet, doar când Milan a rămas în 10. Prea puțin ca să se salveze. Nu prea au avut idei”

Dennis Man a primit nota 5 în Gazzetta dello Sport

„Necopt, deși se vede că are o tehnică excelentă și o rezistență fizică bună. Cu toate acestea, îi lipsește experiența și nu are cunoștințele pentru a face față unor astfel de provocări”, au scris jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport despre Dennis Man. Totuși, Gervinho a fost cel care a primit cea mai mică notă de pe teren din partea cotidianului roz: 4 a încasat internaționalul din Coasta de Fildeș.

După o evoluție ștearsă în prima repriză, Dennis Man s-a remarcat în minutul 49, când i-a trecut mingea printre picioare legendarului Zlatan Ibrahimovic, moment devenit viral pe rețelele de socializare. În a doua parte, fosta extremă de la FCSB i-a creat probleme și lui Theo Hernandez, fundaș stânga crescut în academia lui Atletico Madrid.

6a fost nota obținută de Man pe site-ul Parmalive

5,5a fost calificativul primit de internaționalul român de la italienii de la Tuttomercatoweb

+8 FOTO

Clasament Serie A:

VIDEO. Rezumatul partidei Parma - AC Milan 1-3

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ronald Koeman, furios după înfrângerea din El Clasico: „A fost penalty clar! Nu știu ce caută VAR în Spania”

Keșeru, golul victoriei cu Montana: „Cu trei puncte mai aproape de al zecelea titlu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
158180581397392
Bala Nicolae  •  11 Aprilie 2021, 12:35

PE UNDE TREC JUCATORI ROMANI DE FOTBAL TOATE ECHIPELE O IAU LA VALE,PARJOLESC.PARMEGIANI SI-AU PUS MARI SPERANTE IN MIHAILA SI MAN CA VOR AJUNGE REPEDE IN LIG.2 UNDE AI NOSTRI CA BRAZII ISI VOR ARATA ADEVARATA VALOARE

158180581397392
Bala Nicolae  •  11 Aprilie 2021, 12:27

Tigoinea asta de Ilie Dumitrescu este negru de suparare ca n-a castigat fcsb. Sa aiba el cota parte din club ori gigi nu-i da poala la *** ? care sa fie cauza?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează