INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENK - ANTWERP 4-0

GENK - ANTWERP 4-0 // Ladislau Boloni, eșec usturător în derby-ul cu liderul Genk! Cum arată ACUM clasamentul din Belgia

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 mai 2019 23:03

Antwerp, formația antrenată de Ladislau Boloni, a pierdut meciul cu liderul Genk, scor 0-4.

Mijlocașul ucrainean Ruslan Malinovsky a deschis scorul în minutul 25 dintr-o lovitură de la 11 metri. Tanzanianul Mbwana Samata a dublat avantajul în minutul 55, cu un șut plasat lângă bară. Golul de 3-0, marcat de japonezul Junya Ito în minutul 57, a fost facilitat de o ieșire hazardată a portarului lu Antwerp, Sinan Bolat. Rezultatul final a fost stabilit de Bryan Heynen, din penalty, în minutele de prelungire.

Genk se distanțează în fruntea clasamentului din Belgia, cu 50 de puncte. Principala urmăritoare e Brugge, la nouă lungimi în spate, dar cu un meci mai puțin disputat. Antwerp e pe locul trei, cu 38 de puncte.

Vezi AICI clasamentul actualizat din Belgia

Vezi și: 

EXCLUSIV // Ce s-a întâmplat la revenirea lui Gabi Tamaș la antrenamente după mai bine de o lună » Corespondentul GSP dă vești surprinzătoare din Israel

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
vendredi13
vendredi13  •  04 Mai 2019, 02:04

Important este că se joacă fotbal.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează