INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENK

Șefii lui Genk anunță suma de transfer în cazul lui Ianis Hagi: „Să fie clar! Nu pot să tac când aud 8 milioane de euro”

Ianis Hagi // FOTO: krcgenk.be
Ianis Hagi // FOTO: krcgenk.be

Articol de - Publicat joi, 01 august 2019 12:59

Directorul sportiv Dimitri De Condé a precizat suma de transfer a mijlocașului Ianis Hagi, de la Viitorul la Genk: „Cine spune că a costat 8 milioane de euro minte şi pune o presiune deloc necesară pe acest băiat”.

Ianis Hagi a debutat perfect la Genk, cu golul decisiv în meciul cu Kortrijk (2-1), iar presa belgiană l-a lăudat, considerând că a ales echipa cea mai potrivită pentru cariera lui. Mijlocașul de 20 de ani deja e considerat o afacere la suma de transfer achitată Viitorului, 4 milioane de euro, despre care clubul face din nou precizări.

„Există şi nişte bonusuri”

"Rareori intervin şi dau o replică în ziare, însă nu pot să păstrez tăcerea când aud sau citesc că Ianis Hagi a costat 8 milioane de euro. Genk a plătit aproximativ jumătate din suma vehiculată, şi mai există, bineînţeles, bonusuri. Cine susţine că am cheltuit 8 milioane nu spune adevărul şi pune pe acest tânăr o presiune deloc necesară. De aceea am clarificat situaţia", declară directorul sportiv Dimitri De Condé, în La Derniere Heure.

A minţit Fiorentina?! 

Discuţiile au pornit de la informaţia apărută în presa italiană, conform cărora Fiorentina susţine că tranzacţia ar fi costat 8 milioane, iar clubul toscan ar fi trebuit să încaseze 2,4 milioane din transfer, nu doar jumătate. 

2 minuteau trecut de când Ianis a intrat pe teren până când a marcat, în primul pentru Genk, la prima atingere, 2-1 cu Kortrijk 

„Ianis Hagi este un chilipir extraordinar, mă mir că nu s-au bătut mai multe cluburi pe un asemenea jucător la preţul acesta” La Derniere Heure, cotidian belgian

Vezi și:

VIDEO Probleme pentru Ciprian Tătărușanu! E nemulțumit că antrenorul îl preferă pe Lopes: „Domneşte discordia” + supergol primit de la Liverpool

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
1945470302151331
Gigli Papastratos  •  01 August 2019, 17:34

Ce sa vezi? Don Ovidiu ne urecheaza, afirmind ca toate stirile false referitoare la Ianis Hagi au fost preluate din presa internationala, deci nu e vina celor de la GSP. Zau? As avea o intrebare, totusi. De cind stiri neverificate sunt regurgitate la voia intimplarii intr-un ziar care pretinde ca se respecta? Mai mult, la unul din zecile de articole (osanale) dedicate juniorului, am verificat personal ziarul respectiv din care, chipurile, era tradus paragraful si ce sa vezi, nu exista decit o mica mentiune despre un, Ianis, fiul marelui Hagi. Cind am rugat, politicos, sa se dea un link la articolul la care se facea referire, s-a asternut o liniste mormintala. Cam care ar fi concluzia, Don Ovidiu?

158180581397392
Bala Nicolae  •  01 August 2019, 17:06

CAINII LATRA ,URSU BESE

enjoythesilence
enjoythesilence  •  01 August 2019, 16:40

e plina tara de ratati care nu au facut NIMIC in viata lor, dar stau si comenteaza cu o rautate incredibila despre ianis Hagi. sunteti bolnavi, bai baietilor. ce v-a facut copilul asta? e din cauza lui taica-su? de ce? ca a scos o tara intreaga in strada de bucurie? ca si-a riscat averea ca sa faca o scoala de fotbal ca in vest fara sa ia un leu de la autoritatile locale? pentru ca a crescut/format jucatori care sunt viitorul echipei nationale? da, stiu, o sa sariti cu invective, caterinci si mistouri, insa adevarul conteaza, nu la ba reala plina de ura pe care o practicati aici cu toti spotivii care au confirmat sau care au sanse mari sa confirme, vezi Ianis Hagi. be good.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează