INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

GENK - KORTRIJK 2-1 // VIDEO Ianis Hagi, GOL la prima atingere pentru Genk! Gică Hagi a explodat de fericire în tribune

FOTO: Genk +5   FOTO
FOTO: Genk

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iulie 2019 23:32

Ianis Hagi a marcat golul victoriei lui Genk în prima etapă din Belgia, scor 2-1, contra lui Kortrijk, la prima apariție oficială în tricoul albastru și la prima atingere de balon.

Intrat pe teren în minutul 74 în locul atacantului suedez Benjamin Nygren (18 ani), Ianis Hagi a înscris la prima atingere de balon! Internaționalul român a fost atent pe o respingere greșită a fundașilor adverși și a șutat puternic, cu un procedeu spectaculos.

Scorul fusese deschis în minutul 13. De Sart marcase pentru oaspeți cu un șut de la 30 de metri, profitând de greșeala portarului lui Genk. Nygren, suedezul înlocuit de Ianis, egalase în minutul 51.

Gică Hagi, căutat de camerele TV

Camerele televiziunii belgiene au surprins bucuria lui Gică Hagi și a soției Marilena de după gol. Nu a fost greu deloc, ținând cont că „Regele” a fost căutat pe durata întregii transmisiuni. Cei doi au asistat la meci din tribunele arenei Cristal Arena și au trăit intens.

În momentul intrării pe teren a lui Ianis, camerele TV au surprins-o pe mama sa făcând cruce, iar câteva secunde mai târziu, au remarcat explozia de bucurie a părinților lui Ianis. S-au îmbrățișat, au zâmbit, iar Gică a făcut poze cu fanii din tribune la final.

+6 FOTO

Fluierul final a declanșat sărbătoarea în sânul campioanei en-titre din Belgia. Protagonist a fost de data asta un român. Fanii i-au scandat pentru prima dată numele, în timp ce colegii s-au strâns la centrul terenului pentru a-l felicita. 

Debut în amical

Ianis a debutat la Genk în amicalul câștigat 3-0 cu Lokomotiva Zagreb, pe 15 iulie. Internaționalul român a jucat 16 minute, fiind foarte implicat în jocul belgienilor. Detalii AICI!

FINAL » Genk - Kortrijk 2-1

  • Au marcat: Nygren '50, Hagi 76 / De Sart 13

Vezi AICI live + statistici

 

 

 

Echipele de start

Genk: Vukovic - Maehle, Dewaest, Cuesta Figueroa, Uronen - Nygren, Berge, Heynen - Ito, Samata, Benson
Rezerve: Coucke - De Norre, I. Hagi, Khammas, Lucumi, Odey, Paintsil, Piotrowski, Wouters
Antrenor: Felice Mazzu

Kortrijk: Bruzzese - Golubovic, Hines-Ike, Kagelmacher, DHaene - De Sart, van der Bruggen - Mboyo, Kage, Batsula - Lepoint
Rezerve: Ajagun, De Man, De Smet, Ezekiel, Ivanof, Kovacevic, Mujakic, Ocansey, Rolland, Rougeaux
Antrenor: Yves Vanderhaeghe

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (58)
mdf.
mdf.  •  29 Iulie 2019, 08:43

la multi nu le convine nimic daca nu e vb de fc fcsb huooooo

rocky2
rocky2  •  29 Iulie 2019, 01:01
Postat de fara_pista pe 27 Iulie 2019, 00:46

Ce-i, a-nchis la „Giuleștina”?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1094802460573510
Daniel Negut  •  28 Iulie 2019, 16:08
Postat de jullien_alphonse pe 27 Iulie 2019, 11:45

Hai că-l scriem noi. Cel care a dat pasa către Hagi este un individualist - a se citi: egoist - care se crede deştept - si care, in loc sa paseze din prima - s-a împotmolit in driblinguri fiind blocat de 2 adversari - in faţa cărora nu mai avea nicio şansă - intrucat apărătorii din colţul careului de 6 metri îi închiseseră culoarul spre poartă. Cu un ultim efort - vrând să scape de minge - a dat-o la plesneală (ca din colţul mesei) în mijlocul careului - spun "la plesneală" deoarece nu era nimeni din echipa sa in imediata apropiere - cu excepţia unui trântor de la Gent, care - în loc să încerce să ajute - se plimba pe teren in marginea din stanga careului de 16 metri. În acel moment apare HAGI (care a urmărit faza (anticipând eventualitatea unei centrări) - alergând de undeva de la 30 de metri către poartă - şi-o pocneşte din marginea careului de 6 metri, ca la ţară, fix in plasă.

Vorbesti despre alta faza?

Vezi toate comentariile (58)
Comentează