INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Ianis Hagi a debutat la Genk // FOTO A fost lăudat pentru prestație: „În minutele de final a avut și șansa primului gol”

FOTO: krcgenk.be +4   FOTO
FOTO: krcgenk.be

Articol de - Publicat luni, 15 iulie 2019 00:16

Ianis Hagi (20 de ani), fostul căpitan al Viitorului, a jucat în ultimul sfert de oră al amicalului dintre Genk și Lokomotiv Zagreb, scor 3-0.

La doar două zile de la oficializarea transferului, Ianis Hagi a debutat în tricoul lui Genk. Fostul căpitan al Viitorului a jucat în amicalul pe care campioana Belgiei l-a disputat duminică, în finalul cantonamentului de la Horst (Olanda), în compania croaților de la Lokomotiv Zagreb.

Internaționalul român a intrat pe teren în minutul 74, înlocuindu-l pe polonezul Jakub Piotrowski, și s-a făcut rapid remarcat.

„În minutele de final, a venit prima șansă de gol a românului. Șutul său din afara careului a fost blocat de un fundaș croat”, notează site-ul oficial al grupării belgiene. Genk s-a impus cu 3-0, golurile fiind reușite de Ito 32 și Benson 72, 90+1.

+5 FOTO

Pe 20 iulie, Genk va începe oficial sezonul, urmând să întâlnească Mechelen, în Supercupa Belgiei.

Citește și:

Genk îl vinde pe Ruslan Malinovski, cel mai bun jucător, ca să-i facă loc lui Ianis! „Cu Hagi, câștigăm imagine internațională! E un decar pur”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
2497063860517598
Alin Madalin  •  15 Iulie 2019, 14:27
Postat de Georgiana Vieru pe 15 Iulie 2019, 13:50

Am și eu o întrebare voi ăștia care spuneți că ianis e copil de mingi ce performante deosebite aveți sunteți penibili Ianis e un foarte bun jucător care cu siguranță îl va depăși pe Hagi veți vedea sunteți răutăcioși și invidioși da este talentat așa că mai ușor cu comentarii de doi lei

Mi-am facut tema la limba latina timp de patru ani, asta este o mare performanta!!! Pot comenta despre Ianis Hagi?

163341524827667
Georgiana Vieru  •  15 Iulie 2019, 13:50

Am și eu o întrebare voi ăștia care spuneți că ianis e copil de mingi ce performante deosebite aveți sunteți penibili Ianis e un foarte bun jucător care cu siguranță îl va depăși pe Hagi veți vedea sunteți răutăcioși și invidioși da este talentat așa că mai ușor cu comentarii de doi lei

301088317150803
Marin Olescu  •  15 Iulie 2019, 12:34

apropo, de ianis ce sa zic ca tot zic tasu si unchiu,ca belgieni au luat teapa, cine stie ce le a zis cei de la barcelona si cei de la ajax, care dejqa au spus ca nici nu ii interesa asemenea jucator, la fel ca la fiorentina s a dus tasu cu popescu ca sa le fie mila de ei si in obrazul lor sa il cumpere si dupa 1 an pleaca tasu si il cumpara din nou ca nu este jucat , ca aia nu stiu fotbal , vrajeli din astea.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează