INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

GENK - MOUSCRON 2-1 // Ianis Hagi nu a mai repetat jocul bun cu Napoli » Schimbat după o oră și nota 4!

Articol de - Publicat luni, 07 octombrie 2019 10:02

Genk, echipa lui Ianis Hagi (20 de ani), a câștigat meciul cu Mouscron, scor 2-1, în cadrul etapei a 10-a din prima ligă belgiană. 

Mijlocașul român a fost titular a patra oară la rând la Genk, dar înlocuit în minutul 61 al partidei, la scorul de 0-1. ”Unii jucători nu s-au recuperat complet după meciul cu Napoli. Înlocuirea lui Ianis era plănuită dinainte”, a precizat antrenorul Mazzu. 

Miercuri, Ianis Hagi a fost unul dintre liderii lui Genk la 0-0 cu Napoli, în Champions League. A fost notat cu 8 în presa flamandă și lăudat de antrenorul Felice Mazzu. Duminică, însă, mijlocașul în vârstă de 20 de ani nu a mai putut repeta evoluția bună din Ligă.

În minutul 61, la 0-1 cu Mouscron, Ianis a fost schimbat. „O prestație palidă a românului”, a scris Het Nieuwsblad, care i-a dat nota 4. Cea mai mică la Genk. Și campioana a câștigat greu, în ultimele secunde ale prelungirilor. 2-1 (90+8). Ambele goluri marcate de Onuachu, cel care l-a înlocuit pe „tricolor”.

Hugo Broos, fost jucător și antrenor belgian, spune despre Hagi: „Un tânăr cu multe calități care a făcut partide fantastice în România. Dar nu poți compara această ligă cu a noastră. Campionatul Belgiei e subestimat. Hagi are talent, însă e nevoie de o perioadă de adaptare”.  

462 de minutea jucat Ianis Hagi la Genk în acest sezon în 10 meciuri (3 goluri, două assisturi)

VEZI ȘI:

GAZIANTEP - BAȘAKȘEHIR 1-2 // VIDEO Marius Șumudică și „perversa de la Tg Ocna” » Show în Turcia: „Uitaţi-vă, am vânătăie pe braţ! Vor să-mi închidă gura repede”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
klauz
klauz  •  07 Octombrie 2019, 12:25

V-am spus ca Ianix de hagi de funes nu are nici un pic de talent. Calabrezul Matzu il favorizeaza din motive de calabreza si de confrati. Pe aceeasi filiera l-a si adus in satucul genk...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează