INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

GAZIANTEP - BAȘAKȘEHIR 1-2 // VIDEO Marius Șumudică și „perversa de la Tg Ocna” » Show în Turcia: „Uitaţi-vă, am vânătaie pe braţ! Vor să-mi închidă gura repede”

Articol de - Publicat luni, 07 octombrie 2019 09:51

Gaziantep Gazişehir, formația lui Marius Șumudică, a pierdut în fața celor de la Istanbul Başakşehir, echipa favorită a președintelui Erdogan, scor 1-2, în cadrul etapei a șaptea din prima ligă a Turciei (DETALII AICI).

Antrenorul român acuză arbitrul că nu l-a avertizat şi pe căpitanul oaspeţilor la duelul din secunda 75: „Sunt mereu al doispezecelea jucător şi pun presiune, dar dacă vor, o să mă aşez pe bancă!”. 

Învins a doua oară în acest sezon la Gaziantep, Marius Şumudică a făcut iar show la interviurile de după 1-2 cu Başakşehir. Antrenorul român, avertizat încă din secunda 75, a criticat arbitrul: 

„Trebuie să îl întrebați de ce mi-a arătat galbenul. Eu am dat mingea, chiar dac-am întârziat puţin repunerea, şi căpitanul lor m-a lovit. Uitați-vă aici, am vânătaie pe braţ! Nu-i problemă că mi-a acordat cartonaş, dar se impunea să-l sancţioneze și pe căpitanul lui Başaksehir. Eu sunt mereu al doisprezecelea jucător al echipei mele, însă, dacă vor să-mi închidă gura, gata, o să stau de-acum liniştit pe bancă! Nu vreau să zic mai multe, pentru că voi fi pedepsit”. 

„Nu vor ca Gaziantep să ajungă mai sus” 

Şumi şi-a continuat criticile, la fel de agresiv: 

„Arbitrii știu că sunt un antrenor care pune presiune şi îmi dau galbene repede. S-a mai întâmplat cu Göztepe. Daca rămâneam 11 la 11, nu am fi pierdut niciodată meciul ăsta. Noi jucăm totul pe teren, nu primim ajutor de la nimeni, cer să fim respectati. Nu ne-a dat multe faulturi, toate contactele le-a judecat în favoarea adversarilor. De ce se întâmplă asta? Nu ştiu! Poate nu le convine ca Gaziantep să ajungă mai sus”.  

Nou-promovata a picat pe locul 8, dar e tot la 3 puncte de liderul Alanya.  

„Vreau să-mi felicit jucătorii, pe fiecare în parte, pentru că nu au renunţat să creadă până în ultimul minut. S-au luptat, deşi eram doar în zece. Faultul lui Guray nu era de cartonaş roşu, mai ales în minutul 18” - Marius Şumudică, antrenor Gaziantep 

12 goluria marcat Gaziantep în 7 etape din Süper Lig, la egalitate cu Başakşehir. Numai Malatya, Alanya şi Trabzon au mai multe. Defensiva însă e slabă, 13 goluri primite, doar Kayseri, ultimul loc, stă mai rău

VIDEO // Interviul lui Marius Șumudică de după meci

VEZI ȘI:

Alarmă pentru națională! Claudiu Keșeru s-a accidentat în Bulgaria, chiar înainte de Feroe și Norvegia 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
771545396317549
Eugen Iustin  •  07 Octombrie 2019, 10:17

Ce personaj ***. Mania persecuției e în floare. Se vede pe el că crede mininciunile pe care tot el le emite.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

826978110754508
Sirbu Cristea  •  07 Octombrie 2019, 10:13

niciodata n-ai fost normal

Vezi toate comentariile (2)
Comentează