INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Genoa a trecut de primul test din Serie A de la plecarea lui Radu Drăgușin: ce s-a întâmplat cu Pușcaș și Popa

Radu Drăgușin, în stânga, în duel cu Marcus Thuram // foto: Imago Images
Radu Drăgușin, în stânga, în duel cu Marcus Thuram // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 ianuarie 2024 20:10 / Actualizat sambata, 13 ianuarie 2024 22:20

Genoa s-a descurcat foarte bine în apărare la primul meci fără Radu Drăgușin în Serie A, fostul stâlp al formației italiene, transferat recent de către Tottenham.

Gruparea la care este legitimat George Pușcaș a înregistrat o remiză albă pe teren propriu împotriva lui Torino. Atacantul echipei naționale a României nu a fost inclus în lot de către antrenorul Alberto Gilardino.

Dorinel Munteanu, dezvăluiri de impact din culise: „Trebuia să mergem în Turcia, dar nu am avut bani! Partenerii mi-au făcut o promisiune”
OȚELUL
Dorinel Munteanu, dezvăluiri de impact din culise: „Trebuia să mergem în Turcia, dar nu am avut bani! Partenerii mi-au făcut o promisiune”

De asemenea, Mihai Popa, fostul portar al celor de la FC Voluntari, a fost rezervă neutilizată la Torino. Titular a fost preferat ca de obicei Vanja Milinkovic-Savic.

În urma acestui rezultat, Genoa adună 22 de puncte și se clasează cel puțin pentru moment pe locul 12 în Serie A. Torino se află la rândul ei pe locul 10, cu 28 de puncte cumulate.

Drăguşin? Le-am repetat şi băieţilor astăzi, Radu este în trecut. Sunt importanţi oamenii pe care îi avem la dispoziţie. Astăzi, linia defensivă s-a descurcat excelent. Trebuie să ne gândim la acest grup şi la calităţile individuale ale jucătorilor
Alberto Gilardino, antrenorul celor de la Genoa

Radu Drăgușin poate debuta împotriva lui Manchester United

Radu Drăgușin, 21 de ani, a fost prezentat joi seară la Tottenham și va fi în lotul lui Spurs pentru meciul cu Manchester United, de duminică, ora 18:30. Drăgușin e posibil să joace din primul minut pe Old Trafford.

După acest meci însă, „tricolorul” va trebui să accepte un duel de foc cu Cristian Romero pentru postul de stoper dreapta.

VIDEO Radu Drăgușin se antrenează în sala de forță de la baza lui Tottenham

Jurnaliștii englezi cred că Ange Postecoglou va folosi la început cuplul-șoc din tur, Romero - Van de Ven. Managerul doar se bucură că are un jucător de top în plus ca variantă în centrul apărării.

Transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham reprezintă mutarea lunii în Premier League în acest start de mercato, Spurs au plătit 25 de milioane de euro pentru el, iar Genoa ar putea primi încă șase milioane, sub formă de bonusuri, dacă jucătorul împlinește clauzele de performanță.

Motivul pentru care Radu Drăgușin a ales Tottenham

Impresarul lui Radu Drăgușin (21 de ani), Florin Manea, le-a spus italienilor că stoperul ajuns la Tottenham nu a dorit sub nicio formă să continue în Serie A, la Napoli sau AC Milan, pentru că „nu voia să meargă la altă echipă din Italia, s-a gândit mai mult la fanii rossoblu decât la cariera lui”.

Pentru semnătura lui Drăgușin s-au luptat mai multe cluburi importante. Bayern Munchen și Napoli au trimis oferte oficiale, dar fundașul român a preferat-o pe Tottenham. În peisaj a fost și AC Milan, dar interesul rossonerilor nu s-a concretizat într-o ofertă oficială.

În ziua oficializării transferului la Tottenham, impresarul lui Radu Drăgușin, Florin Manea, le-a spus italienilor de ce fotbalistul român nu a luat în calcul să continue în Serie A, unde a evoluat în prima parte a sezonului pentru Genoa.

„Napoli a fost implicată în negocieri de la început, a fost un interes concret, am vorbit de multe ori cu De Laurentiis (n.r. - proprietarul clubului). Și Milan l-a vrut, dar băiatul a preferat să meargă în străinătate datorită legăturii cu fanii lui Genoa.

Cel mai concret interes a fost de la Napoli, dar Radu nu a vrut să meargă la altă echipă italiană, el nici măcar nu voia să o lase pe Genoa în mijlocul sezonului. Până la urmă, s-a gândit mai mult la fanii rossoblu decât la cariera lui.

Milan s-a interesat despre Drăgușin, am vorbit cu Moncada (n.r. - Geoffrey, scouterul-șef) dar i-am spus că aleseserăm deja Tottenham. Suntem mulțumiți cu decizia noastră, Radu se ține mereu de cuvânt. Mereu”, a spus Manea pentru Tuttomercatoweb.

Citește și:

Comparație șocantă » În 6 meciuri, CSA nu a adunat jumătate din cât a strâns FCSB în cel mai slab joc pe Ghencea!
CSA VS FCSB
Comparație șocantă » În 6 meciuri, CSA nu a adunat jumătate din cât a strâns FCSB în cel mai slab joc pe Ghencea!
Marius Șumudică a slăbit mult în spital! Ziariștii turci se întreabă: „Unde i s-a dus burta?”
TURCIA
Marius Șumudică a slăbit mult în spital! Ziariștii turci se întreabă: „Unde i s-a dus burta?”

Articol de Emanoil Ursache

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează