INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OLANDA

VIDEO // EXCLUSIV George Ogăraru, amintiri savuroase din perioada Ajax: farsele făcute de Sneijder, cum s-a răzbunat pe Huntelaar + pozna pe care i-a făcut-o lui Lovin: „I-am zis în engleză”

George Ogăraru (stânga) și Wesley Sneijder, în perioada petrecută la Ajax // foto: Guliver/gettyimages
George Ogăraru (stânga) și Wesley Sneijder, în perioada petrecută la Ajax // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 septembrie 2020 15:50 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 13:42

George Ogăraru (40 de ani), fost fundaș dreapta la Ajax între 2006 și 2008, apoi între 2009 și 2010, a fost invitat la emisiunea GSP Live, unde a rememorat o serie de pozne la care a fost martor în perioada petrecută la Amsterdam.

Provocat să dezvăluie o întâmplare amuzantă care l-a avut în prim-plan pe Wesley Sneijder, fostul mare fotbalist olandez care i-a fost coechipier la Ajax, Ogăraru a spus:

„La un moment dat, făceam glume. Eram două grupuri. Eu, Heitinga, Sneijer și Rosenberg, iar în cealaltă erau Perez, Linderbergh și Huntelaar. Făceam glume de vestiar, revulsin în jambieri, în ghete. Scoci băgat în chiloți. A făcut Huntelaar o glumă nepotrivită, m-a împins în bazin și era să fac o entorsă. În momentul ăla am zis că trebuie să trecem la nivelul următor. 

Am cumpărat rumeguș cu Sneijder de la un magazin și apoi am cumpărat Nivea și tot felul de creme. Am dat întâi cu creme pe mașina lui Huntelaar, apoi am umplut-o de rumeguș. Vreo trei zile a mers la spălătorie și tot nu i-a ieșit curată. Era ideea lui Sneijder”.

VIDEO. Ogăraru, amintiri din vestiarul lui Ajax: „Sneijder era farseurul echipei, iar cu Stam nu puteai glumi”

Ogăraru: „Sneijder era ca Borat!”

George a continuat: „Tot în perioada aia am mers în cantonament în Scoția și am intrat la o piscină. Era în vogă Borat. Sneijder a intrat în vestiar la fete, a găsit o pereche de bikini și a ieșit îmbrăcat în ei peste umeri. Era ca Borat, am leșinat de râs. Îi debita mintea numai chestii din astea”.

Farsa făcută lui Florin Lovin

În dialogul avut cu moderatorul GSP Live, Ogăraru a povestit și cum s-a desfășurat farsa pe care i-a pus-o la cale lui Florin Lovin, fostul său coechipier de la FCSB. 

„Da, l-am sunat și m-am dat directorul sportiv de la Ajax. Nu mi-a recunoscut vocea. I-am zis în engleză că sunt impresionat de jocul lui, de constanța lui și că îl vrem la Ajax. Îmi povestea după aia că era atât de emoționat încât nu mai știa pe cine să mai sune, să le povestească”, a spus Ogăraru la GSP Live.

Citește și:

Terorism fotbalistic, povestit în direct de un antrenor român: „La pauză, patronul a aruncat o grenadă în vestiar. De atunci cred că am albit așa”

Poveste amuzantă dintr-un vestiar de Liga 1, relatată în direct la GSP Live: „Stătea cu mâna pe apă la pauză, dura două minute să vină caldă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
kamouniyak
kamouniyak  •  23 Septembrie 2020, 18:55

Tare aia cu Lovin de la sfarsit ;))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează