INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJAX AMSTERDAM

George Ogăraru, detalii din culisele transferului lui Răzvan Marin la Ajax Amsterdam: „Nu are multe de schimbat, va fi și mai apreciat” + de cât timp îl urmăreau olandezii

Răzvan Marin
Răzvan Marin

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 aprilie 2019 10:28

George Ogăraru, fost jucător la Ajax și antrenor la echipa U21 a „lăncierilor”, a vorbit pe larg despre transferul lui Răzvan Marin, 22 de ani, de la Standard Liege la Ajax Amsterdam, fotbalist acontat de olandezi pentru 12,5 milioane de euro. 

„Belgia e foarte aproape de Olanda, limba e oarecum similară, ca mentalitate sunt pe aceeaşi lungime de undă. Cred că nu o să fie o mișcare grea din acest punct de vedere.

Din punct de vedere fotbalistic, nu cred că are foarte multe de schimbat. E un jucător care a făcut performanţă cu Standard, a jucat foarte bine contra Ajax-ului, iar făcând pasul acesta într-o echipă cu jucători şi mai valoroşi, cred că o să aibă o performanţă şi mai apreciată.

Ajax l-a urmărit destul de mult înainte de a-l transfera. Cred că el este urmărit de şase luni de zile, cel puţin. A contat foarte mult şi dubla manşă jucată cu Standard. A fost ceva foarte discret şi mă bucur foarte mult că s-a realizat acest transfer şi fără sfatul meu”, a spus George Ogăraru, la TV Telekom Sport. 

6 goluriși 8 assisturi are Răzvan Marin la Standard în acest sezon în toate competițiile

P 3 CEI MAI SCUMPI ROMÂNI ALL-TIME

clipboard01 

Vezi și:

EXCLUSIV Interviu cu Răzvan Marin după transferul la Ajax: „Sunt mai dinamic decât De Jong” » Totul despre negocierile cu „lăncierii”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din Liga 1!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează