INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  READING

George Pușcaș, fenomenal o dată la trei-patru luni! A impresionat doar în patru meciuri la Reading

George Pușcaș // FOTO: https://twitter.com/ReadingFC
George Pușcaș // FOTO: https://twitter.com/ReadingFC

Articol de - Publicat duminica, 05 iulie 2020 14:44 / Actualizat duminica, 05 iulie 2020 15:42

Reading a câștigat pe terenul lui Luton Town, 5-0, iar George Pușcaș a dat un gol și două pase de gol. Atacantul a făcut patru meciuri excelente într-un sezon la actuala echipă, unul pentru fiecare anotimp: sfârșit de vară și toamnă în 2019, final de iarnă și aproape de mijlocul verii în 2020.

O dată la trei-patru luni, George Pușcaș se trezește și face un meci de ținut minte, de când e la Reading. În total, are patru asemenea jocuri la alb-albaștri. 

  • 18 august 2019 - la prima partidă ca titular în Championship, a înscris două goluri la 3-0 cu Cardiff City. 
  • 30 noiembrie 2019 - hat-trick la 3-1 cu Wigan în deplasare; în acea zi, a fost singur pe gazon. 
  • 29 februarie 2020 - gol și pasă decisivă. Scor final: 2-0 cu Barnsley.
  • 4 iulie 2020 - gol și două assisturi la 5-0 pe terenul lui Luton Town. 

Pentru ultima prestație, BerskhireLive i-a dat nota 7 la pauză (când avea doar o pasă) și opt la final. „Pe lângă gol și assisturi, putea primi și un penalty, când a fost pus la pământ de un apărător când vâna o minge trimisă înapoi spre portar", a comentat site-ul local. 

„A influențat toate reușitele lui Yakou Méïté, creând spațiu în careu pentru apariția ivorianului". Méïté a înscris de patru ori! 

12 goluriare Pușcaș în total la Reading: 10 în campionat, 1 în Cupă și 1 în Cupa Ligii Angliei

37 de partidea jucat în acest sezon: 33 în Championship, două în Cupă și două în Cupa Ligii 2.479 de minute a adunat atacantul la alb-albaștri (67 în medie pe meci în toate competițiile)

VIDEO. Mirel Rădoi, despre conflictul între veterani și jucătorii de la U21: „Am încercat să aflu ce a fost”

Citește mai multe știri din Premier League: 

Proaspăt campion în Premier League, Jurgen Klopp se revoltă: „Nu știu cine a avut ideea asta. E proastă!”

Sané, oficial! Câți bani va încasa Manchester City de la Bayern Munchen

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  05 Iulie 2020, 17:46

Penibil. La nationala avem nevoie de jucatori care inscriu mereu. Nu odata la 10 meciuri. Ar trebui bagat Mihaila in locul lui, macar baiatu ala da goluri constant

belane
belane  •  05 Iulie 2020, 16:43

E mediocru pentru un atacant adus cu surle si trambite pe nu putin bani cand vine vorba de liga 2 engleza - 8 mil. de euro. In vara trecuta au mai adus un atacant portughezo-angolez pe 2.5 mil. euro (Lucas Joao) de la Sheffield care in mare are cifrele lui Puscas - in 20 de partide (a mai si fost accidentat) are 7 goluri si 4 pase de gol in campionat. Nu cred ca la ora asta mai da careva pe George Puscas mai mult de 5 mil. de euro (5 mil. mai mult in baza faptului ca inca e tanar cat de cat si joaca titular in nationala mare).

1177177172317584
Christian Ciuca  •  05 Iulie 2020, 15:31

cum vine chestia asta?! : " 2 goluri are Pușcaș în total la Reading: 10 în campionat, 1 în Cupă și 1 în Cupa Ligii Angliei"..?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează