INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

OFICIAL FOTO George Pușcaș a semnat cu Reading! E cel mai scump transfer din istoria formației engleze + Ce salariu va avea românul

George Pucaș // FOTO: readingfc.co.uk +3   FOTO
George Pucaș // FOTO: readingfc.co.uk

Articol de - Publicat miercuri, 07 august 2019 22:03

George Puşcaş a făcut azi vizita medicală la Reading, echipa din Championship care plăteşte 8 milioane de euro lui Inter plus alte 2 milioane bonusuri. Atacantul român a semnat un contract pe 5 sezoane, fiind cel mai scump transfer din istoria echipei. Anunțul oficial a fost făcut pe site-ul englezilor.

George Puşcaş a ales până la urmă Anglia: va evolua în Championship. Nu Birmingham City este destinaţia atacantului român, ci Reading (locul 20 din 24 în sezonul trecut!), ce a supralicitat la 8 milioane de euro plus alte 2 milioane bonusuri.

george puscas +4 FOTO

Oferta a fost acceptată marţi seară de Inter, transferul oficializându-se azi, după ce golgheterul „tricolorilor” la Euro 2019 de tineret s-a deplasat în Regat şi a efectuat cu succes vizita medicală.

Are opt rivali în lot

Puşcaş prinde şi un contract mult mai bun decât a avut în Serie B, la Palermo. Va câştiga un milion de euro pe an plus bonusuri de performanţă şi promovare la echipa la care s-a întors fostul stelist Adrian Popa, după împrumutul la Ludogoreţ. George a semnat un contract pe cinci stagiuni, urmând a fi pregătit de managerul portughez José Gomes.

Reading avea 8 atacanţi în lot: gambianul Barrow, jamaicanul McCleary, americanul Novakovich, englezii Baldock şi Loader, argentinianul Boyé, irlandezul Barrett şi portughezul Lucas João.

18 goluri a marcat Puşcaş în 52 de meciuri jucate în Serie B în ultimele două sezoane la Novara şi Palermo

 Citește și:

VIDEO + FOTO Denis Drăguș a fost prezentat OFICIAL la Standard Liege! Cum au anunțat belgienii transferul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
viomarmi22
viomarmi22  •  08 August 2019, 09:09

Important este ca el să joace meci de meci la noua echipă și dacă o va face foarte bine marcând goluri, atunci poate granzii din premier league o să-l dorească !

mihai_luchian
mihai_luchian  •  08 August 2019, 09:00

Voia să scrie scump, ce nu înțelegi?

dinamo100
dinamo100  •  08 August 2019, 05:13

Ii va fi greu in Championship. Ar fi fost de preferat sa mearga intr-un campionat mai accesibil, gen Elvetia, Belgia sau chiar Franta. Se obisnuiesre in campionate dure dar fara valoare mare (Serie B, Championship).

Vezi toate comentariile (5)
Comentează