INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Pușcaș e alesul » Un club din Italia a început negocierile cu Reading pentru transferul internaționalului român

Pușcaș a jucat cel mai mult la Reading, 91 de meciuri, reușind 20 de goluri // FOTO Guliver/GettyImages
Pușcaș a jucat cel mai mult la Reading, 91 de meciuri, reușind 20 de goluri // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 18 iulie 2022 20:21 / Actualizat luni, 18 iulie 2022 20:22

Cagliari începe negocierile cu Reading pentru transferul lui George Pușcaș (26 de ani). Atacantul e văzut ca înlocuitorul lui João Pedro, vândut la Fenerbahçe.

George Pușcaș e atras ca un magnet de Serie B. Nu are decât o lună și jumătate de când s-a despărțit de Pisa și s-ar putea întoarce curând în Italia. Curtat deja de Bari, Genoa și Parma, atacantul de 26 de ani este tot mai aproape de un transfer la Cagliari. A plecat Răzvan Marin la Empoli, dar sarzii vor să aibă un alt român în sezonul viitor.

Cotidianul local L'Unione Sarda scrie despre interesul pentru Pușcaș, considerat favorit să-i ia locul în ofensivă lui João Pedro. Italo-brazilianul a fost vândut la Fenerbahçe cu 6,5 milioane de euro.

Cagliari negociază cu Reading pentru transferul lui Pușcaș

„Prețul de 4 milioane de euro cerut de englezi nu pare inaccesibil. Mutarea se poate realiza, dacă negocierile vor ajunge la un numitor comun", notează aceeași sursă. 

Pușcaș și-a reluat pregătirile cu echipa din Championship de aproape o săptămână, dar nu a fost folosit deloc de managerul Paul Ince în amicalul cu West Ham. 

Fiind unul dintre jucătorii cu un salariu mare, dar și cel mai scump transfer din istoria lui Reading, clubul ar vrea să scape de el pentru a mai relaxa presiunea pe buget și a diminua amenințarea unei depunctări.

George Pușcaș, asaltat de oferte de la cluburi din Italia! » Ce echipe îl vor pe atacantul legitimat la Reading
ANGLIA
George Pușcaș, asaltat de oferte de la cluburi din Italia! » Ce echipe îl vor pe atacantul legitimat la Reading

George Pușcaș, tur slab la Reading

În sezonul trecut, „tricolorul” a fost împrumutat în retur la Pisa, pentru care a marcat 8 goluri în 22 de meciuri în Serie B, jucând în finala barajului de promovare, pierdută cu Monza, după ce făcuse un tur foarte slab în Championship, cu un gol și un assist în 25 de partide. 

George mai are contract până în iunie 2024 și e cotat la 3,5 milioane pe Transfermarkt.

Citește și alte știri despre stranieri:

Helmut Duckadam, după dezvăluirile GSP: „Rareș Ilie nu e jucător de 5 milioane de euro. Mai bine în liga a doua din Elveția decât rezervă în Franța”

Moruțan va fi împrumutat la Sivasspor » Antrenorul a recunoscut: „Poate se va întoarce mai puternic”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează