INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANȚA

Helmut Duckadam, după dezvăluirile GSP: „Rareș Ilie nu e jucător de 5 milioane de euro. Mai bine în liga a doua din Elveția decât rezervă în Franța”

Rareș Ilie // foto: Twitter @ ogcnice
Rareș Ilie // foto: Twitter @ ogcnice

Articol de GSP - Publicat luni, 18 iulie 2022 13:44 / Actualizat luni, 18 iulie 2022 14:38

Fostul portar Helmut Duckadam (63 de ani) a comentat informațiile dezvăluite de GSP despre planurile lui Nice pentru Rareș Ilie (19), jucător cumpărat de la Rapid.

GSP.ro a anunțat în exclusivitate că Nice, echipă care l-a cumpărat pe Rareș Ilie de la Rapid, plănuiește să-l împrumute pe tânărul mijlocaș român în sezonul următor, astfel încât acesta să capete experiență.

Destinația probabilă este Lausanne, în liga a doua elvețiană, mutare despre care Helmut Duckadam spune că i-ar prinde bine internaționalului U19.

Gigi Becali, resemnat în cazul ofertei pentru Darius Olaru: „Nici măcar un telefon n-au mai dat oamenii după meciul de aseară”
FCSB - U CLUJ 1-1
Gigi Becali, resemnat în cazul ofertei pentru Darius Olaru: „Nici măcar un telefon n-au mai dat oamenii după meciul de aseară”

Helmut Duckadam, după dezvăluirile GSP în cazul lui Rareș Ilie: „Mai bine în liga a doua elvețiană decât rezervă”

„Rareș Ilie este un jucător talentat, dar nicidecum un jucător de 5 milioane. S-a văzut și la Campionatul European U19, unde n-a ieșit în evidență. Din contră.

Faptul că a jucat un retur la Rapid nu-l face jucător de 5 milioane. În fine, fiecare cu strategia lui, foarte bine dacă au luat mulți bani pe el, dar nu știu dacă va reuși să confirme, cel puțin la început. Sper să confirme pe viitor, că asta ne dorim cu toții, ca jucătorii români să facă o impresie bună afară.

Părerea mea este că ar trebui să meargă undeva să joace. Preferabil ar fi să joace, nu contează că e vorba de liga a doua elvețiană. Mai bine acolo, e o ligă destul de puternică, decât să stea rezervă, așa cum s-a întâmplat cu mulți jucători care au plecat afară. La vârsta lui, trebuie să joace.

Rămâne în vederile celor de la Nisa, ceea ce e foarte bine. Chiar dacă-l dau împrumut, îl urmăresc, iar el poate să crească”, a opinat Duckadam la Pro Arena.

Trei milioane de euro pentru Rareș Ilie 

Surse care cunosc tranzacția au transmis că suma de transfer ar fi de 3 milioane de euro, care pot deveni 5 în funcție de unele bonusuri condiționate de randamentul jucătorului. 

Din cele trei milioane de euro inițiale, Rapidul ar încasa doar 1,8 milioane de euro, restul banilor ar merge către cluburile de juniori care l-au format pe Rareș.

Suma de transfer vehiculată inițial era de 5 milioane de euro, PLUS bonusuri. 

VIDEO » Ce a declarat Rareș Ilie la plecarea în Franța 

Mai multe știri din Liga 1: 

Fostul antrenor de la FCSB o laudă pe „U” Cluj: „N-am văzut, în România, o echipă care să joace la nivelul acesta”

Rapid mai vrea jucători de la CFR Cluj » PATRU nume pe listă, inclusiv un fotbalist abia transferat de Dan Petrescu!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  18 Iulie 2022, 18:01
Postat de rilu pe 18 Iulie 2022, 16:36

Esti prea mic stai jos.

Estu prost ca idolii tai parnaiasi

1923ro
1923ro  •  18 Iulie 2022, 17:23

Nu stiu ce il recomanda pe acest om *** sa vorbeasca!Nu are pic de bun simt si credibilitate.De Morutan,Man si de altii nu a mai vorbit asa desi nici de liga 2 din Italia sau Turcia nu sunt.Is curios cat primeste pe luna sa laude si sa critice...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dandana
dandana  •  18 Iulie 2022, 16:49

De ce ar spune ceva frumos când nu este plecat de la fcsb. Încă nu v-ați prins deloc cum sta treaba. Dar este păcat ca asa ziși idoli să-și bata joc de copii ăștia. Ce pot săraci sa creadă când se vorbește asa de ei. După ce ca sunt vai de capul lor și fizic dar și psihic, mai umbla și ăștia la psihicul lor. Cum sa devi mai bun când acești indivizi ii face de ***, ei fiind idoli lor. Cred ca aceste personaje genul Ducadam trebuie sa tacă și dacă vor sa încurajeze sa încurajeze. Păcat că nu au minte!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează