FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid mai vrea jucători de la CFR Cluj » PATRU nume pe listă, inclusiv un fotbalist abia transferat de Dan Petrescu!

Marko Dugandzic, în spatele lui Deac, este unul dintre jucătorii țintiți de Rapid // foto: Facebook @ cfr1907
Marko Dugandzic, în spatele lui Deac, este unul dintre jucătorii țintiți de Rapid // foto: Facebook @ cfr1907

Articol de - Publicat luni, 18 iulie 2022 13:27 / Actualizat luni, 18 iulie 2022 14:32

După ce l-a vândut pe Rareș Ilie la Nice, Rapid vrea să mai aducă jucători, mai ales că după meciul cu CFR Cluj, Adrian Mutu s-a plâns de subțirimea lotului. Clubul de lângă Grant vrea să transfere tot de la formația din Gruia, pe listă fiind Yuri, Dugandzic, Bordeianu și Betancor.

Ratarea parcursului spre grupele Champions League sau Europa League, după eliminarea cu Pyunik Erevan, a declanșat reacția conducerii de la CFR Cluj. Care, la fel ca și Gigi Becali, ia în calcul o redimensionare a lotului, dar și reducerea cheltuielilor salariale.

Ardelenii sunt dispuși să renunțe la orice jucător pentru un preț potrivit, iar Rapid, după ce l-a vândut pe Rareș Ilie la Nice, este dispusă să continue cumpărăturile din curtea grupării din Gruia. 

Incredibil: o problemă tehnică a privat-o pe FCSB de penalty și cartonaș roșu cu U Cluj!
FCSB - U CLUJ 1-1
Incredibil: o problemă tehnică a privat-o pe FCSB de penalty și cartonaș roșu cu U Cluj!

Rapid are 4 jucători de la CFR Cluj pe lista de transferuri, inclusiv pe Jefte Betancor! 

Mai ales că după prima etapă, chiar cu CFR Cluj (0-1), Adrian Mutu a pierdut deja trei jucători, accidentați, și a cerut urgent întăriri. Orangesport a anunțat sâmbătă că Rapid îl vrea pe Yuri, despre interesul Rapidului pentru Jefte Betancor (transferat recent de la Farul, dar care nu l-a convins pe Dan Petrescu) a scris și digisport.ro, iar sursele GSP confirmă informațiile.

Din informațiile GSP, pe lista giuleștenilor mai sunt Bordeianu și Dungandzic.

Surse apropiate clubului din Gruia confirmă interesul Rapidului pentru cei 4, „dar deocamdată totul e la nivel de discuții, de tatonări, nu au trimis nici o ofertă scrisă. Pentru un preț corect, orice jucător e transferabil. Nu ne grăbim”. 

Cei de la CFR sunt însă deranjați că Rapid nu a achitat încă banii pentru alte două transferuri din acesată vară, din Gruia, Valentin Costache și Florin Ștefan. Pentru cei doi, bucureștenii ar trebui să vireze ardelenilor în jur de 200.000 de euro.

Când am început sezonul de Liga 1 (n.r. - 2021/2022), doi jucători mi-am dorit și eu foarte mult. Nu s-a putut. Ronaldo Deaconu de la Mediaș și Jefte Betancor, înainte să ajungă la Farul. 

L-am pus și eu pe listă, dar.... Nu știu sumele. Mi-a spus Daniel Niculae că a avut niște doleanțe peste posibilitățile noastre.

- Mihai Iosif, fost antrenor Rapid, la digisport.ro

Mai multe știri din Liga 1: 

Gigi Becali, resemnat în cazul ofertei pentru Darius Olaru: „Nici măcar un telefon n-au mai dat oamenii după meciul de aseară”

Fostul antrenor de la FCSB o laudă pe „U” Cluj: „N-am văzut, în România, o echipă care să joace la nivelul acesta”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  18 Iulie 2022, 17:28

Nu cred

Vezi toate comentariile (1)
Comentează