INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Genoa vrea să scape de George Pușcaș » Atacantul român ar putea fi vândut în Serie B

George Pușcaș // Foto: Imago
George Pușcaș // Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 25 august 2023 09:00 / Actualizat vineri, 25 august 2023 09:20

George Pușcaș (27 de ani) nu ar mai intra în planurile antrenorului Gilardino, după venirea lui Retegui, și a primit o ofertă de a juca la Bari. Gazzetta del Mezzogiorno scrie că echipa din sudul Italiei are nevoie urgentă de un atacant.

Vești mai puțin bune pentru George Pușcaș. Deși a contribuit la revenirea lui Genoa în Serie A, internaționalul român nu mai prinde echipa, iar antrenorul Alberto Gilardino l-a uitat pe banca de rezerve la meciul de debut al sezonului, 1-4 cu Fiorentina. 

Atacantul român vrea să joace și ar putea pleca până la finele acestui mercato. Gazzetta del Mezzogiorno a dezvăluit că Bari ar avea urgentă nevoie de întăriri în compartimentul ofensiv, după ce s-au accidentat Menez (a suferit o ruptură de ligamente încrucișate), și Diaw (ce acuză probleme musculare).

Șansă nesperată pentru George Pușcaș! Cum ar putea ajunge titular atacantul român la Genoa
ITALIA
Șansă nesperată pentru George Pușcaș! Cum ar putea ajunge titular atacantul român la Genoa

George Pușcaș revine după 7 ani la Bari?

Sursa citată scrie că „Pușcaș e o soluție optimă în atac. Bari trebuie să aleagă între el și Massimo Coda, un alt vârf de care Genoa s-ar dispensa în ultima săptămâna de mercato”. La Bari, George ar fi coleg cu francezul Malcom Edjouma, mijlocașul împrumuitat recent de FCSB cu obligație de cumpărare. 

„Genoa a plătit 4 milioane de euro pentru a-l cumpăra de la Reading, dar acum nu mai intră în proiectul pentru Serie A. Pușcaș are și două oferte din Turcia, însă e mai atras de perspectiva de a reveni la Bari, unde a mai evoluat în sezonul 2015-'16”, a explicat sursa citată.

George Pușcaș nu era titular nici în Serie B la Genoa

Pușcaș nu a fost decât de 10 ori titular din 27 de prezențe în campionat și-n Cupa italiei pentru Genoa, marcând de 4 ori și oferind o pasă decisivă. La Bari, ar putea profita de criza de efectiv și să se impună în formula de start a antrenorului Michele Mignani și să-și pună în practică experiența acumulată în Italia.

„Cu calitățile sale, Pușcaș ar fi vârful ideal în 4-3-1-2. E tehnic, rapid, abil să atace în profunzime. Un lucru e cert. Bari e gata să facă o investiție importantă pentru un atacant”, mai adaugă cotidianul italian.

18meciuri a adunat George Pușcaș la Bari (unde a fost împrumutat de Inter) în sezonul 2015-2016 din Serie B. A marcat 5 goluri și a oferit un assist

Citește și alte știri despre stranieri: 

AS dă ca iminent transferul internaționalului român la ocupanta locului secund în La Liga: „Jucătorul și-a dat acordul”

Dorin Rotariu a rămas fără echipă » Revine în Superliga după 7 ani?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
steaua.libera
steaua.libera  •  25 August 2023, 12:11

Impiedicat

laurkro
laurkro  •  25 August 2023, 11:34

O petarda.

gazistu
gazistu  •  25 August 2023, 10:58

Puscas, ramai pe banca, apoi sezonul viitor, pleci; asa se intampla la echipele de afara, daca nu marchezi, PLECI!!! ... Atacantii nationalei... sunt vai si amar... Alibec (Muaither S.C.- in Qatar), Bogdan Andone (CD Eldense - Spania, Liga 2a ), Louis Munteanu (Farul) ;

Vezi toate comentariile (6)
Comentează