INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Evoluțiile lui George Pușcaș în primul său sezon la Reading, sub lupa englezilor: „Fanii nu sunt convinși de el în totalitate”

George Pușcaș a înscris de 14 ori pentru Reading // foto: Instagram @ puski96
George Pușcaș a înscris de 14 ori pentru Reading // foto: Instagram @ puski96

Articol de - Publicat duminica, 02 august 2020 15:17 / Actualizat duminica, 02 august 2020 15:23

Evoluțiile lui George Pușcaș (24 de ani) în primul său sezon la Reading au fost caracterizate de fanii echipei din Championship.

Într-un articol amplu, cei de la getreading.co.uk au analizat prestațiile tuturor celor 36 de fotbaliști care au evoluat în cel puțin un meci pentru Reading în acest sezon. George Pușcaș, autor a 14 goluri și 3 pase decisive, a primit unul dintre cele mai mari calificative - 7. Englezii au acordat note mai mari pentru doar patru jucători (Rafael, Pele, John Swift și Michael Morrison).

Cum e caracterizat George Pușcaș

„Numărul de goluri reușit de Pușcaș nu este deloc rău pentru primul său sezon în fotbalul englez. După ce a marcat în Cupa Ligii, la Wycombe, și a reușit o „dublă” în victoria de acasă cu Cardiff - incluzând reușita care candidează la «golul sezonului» - părea că cerul este limita pentru român.

Totuși, a eșuat să continue acel început bun și s-a chinuit să aibă prestații solide în mod constant. Câteva semne ocazionale au arătat că Pușcaș este abil, acest lucru ieșind la iveală în noiembrie, când a reușit un hat-trick superb cu Wigan, în doar 5 minute.

Șapte goluri în ultimele 15 meciuri ale sezonului reprezintă un randament decent dar, precum în restul sezonului, a avut tendința de a frustra în timpul partidelor. O combinație între pasele nereușite din partea colegilor și finalizarea sa slabă înseamnă că fanii nu sunt încă pe totalitate convinși de transferul record al clubului”, notează getreading.co.uk.

4.8 milioane de euroeste cota de piață a lui Pușcaș, potrivit transfermarkt. Românul are contract cu Reading până în iulie 2024

8 milioane de euroa primit Inter Milano în schimbul românului de la Reading

Citește mai multe știri despre stranieri:

Mircea Lucescu a băgat spaima în jucători! Efectele primelor zile la Dinamo Kiev: „N-am mai trecut prin așa ceva”

Ianis Hagi, prima reacție după evoluția modestă din Aberdeen - Rangers 0-1

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
chimia
chimia  •  02 August 2020, 16:25

Anul de adaptare a trecut cu brio pentru Pușcaș la o echipa de mijlocul clasamentului din Championship! Succes in continuare Pușcaș! Probabil un transfer la o echipa cu pretenția de a promova in Premier League l ar motiva mai mult sau chiar Reading sa atace promovarea!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează