INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Mircea Lucescu a băgat spaima în jucători! Efectele primelor zile la Dinamo Kiev: „N-am mai trecut prin așa ceva”

Mircea Lucescu (75 de ani) a început treaba la Dinamo Kiev, iar jucătorii echipei din Ucraina au făcut cunoștință cu metodele dure de antrenament ale tehnicianului român. +17   FOTO
Mircea Lucescu (75 de ani) a început treaba la Dinamo Kiev, iar jucătorii echipei din Ucraina au făcut cunoștință cu metodele dure de antrenament ale tehnicianului român.

Articol de - Publicat duminica, 02 august 2020 14:25 / Actualizat duminica, 02 august 2020 14:59

Mircea Lucescu (75 de ani) a început treaba la Dinamo Kiev, iar jucătorii echipei din Ucraina au făcut cunoștință cu metodele dure de antrenament ale tehnicianului român.

„Toți avem o dispoziție grozavă și suntem fericiți că ne întoarcem la antrenament. Pregătirea din presezon e foarte importantă, dar și dificilă. Muncim din greu. Mircea Lucescu este un profesionist și un om respectat în fotbal. Acum lucrăm foarte mult la partea tactică, la faza defensivă și la tranziția din apărare în atac. Este ceea ce avem nevoie. Lucescu ne învață foarte mult.

Fiecare încearcă să lucreze la maximum. După primul antrenament nu mi-am simțit picioarele! Am alergat foarte mult”, a spus mijlocașul ghanez Mohammed Kadiri pentru site-ul lui Dinamo Kiev.

„Nu am mai avut asemenea antrenament”

Extrema Mikkel Duelund a vorbit și el despre Mircea Lucescu și l-a lăudat pe român.

„Am făcut un antrenament intens. Cred că nu am avut niciodată antrenamente așa intense după vacanță. Dar totul este în regulă. Nu există nicio îndoială că Lucescu este un antrenor mare. Reușitele lui vorbesc pentru el. Este o persoană pe care toată lumea o ascultă. Are ce se să învețe”, a declarat Duelund.

FOTO. Primele imagini cu Lucescu la Dinamo Kiev

+13 FOTO

VIDEO. Mircea Lucescu: „Am inventat un mod aparte de a antrena! Asta trebuie să faci pentru performanță și rezultate!"

Citește mai multe știri din fotbalul european: 

Cosmin Contra poate reveni în antrenorat! Dorit pentru grupele Champions League

EXCLUSIV Un fost campion cu Șahtior știe ce-l așteaptă pe Mircea Lucescu la Kiev: „E ca și cum Ienei s-ar fi dus la Dinamo. Poate pleca după 6 luni”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
andrei.f
andrei.f  •  03 August 2020, 09:34

du-te bă la pensie la 75 de ani !

marius.bxl
marius.bxl  •  02 August 2020, 20:28

Am crezut ca lucescu a intrat pe teren cu un tramvai si vroia sai calce

Vezi toate comentariile (2)
Comentează