INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Îl vor pe Pușcaș pentru promovarea în Serie A!

George Pușcaș // foto: Imago Images
George Pușcaș // foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 30 decembrie 2023 18:45 / Actualizat sambata, 30 decembrie 2023 18:55

Mai multe formații din Serie B sunt pe urmele lui George Pușcaș (27 de ani), în prezent legitimat la Genoa, în elita Italiei. Ultima echipă intrată pe fir este Como.

George Pușcaș a promovat în Serie A alături de Genoa, însă nu a reușit să se impună la echipa roș-albastră, pentru care a jucat numai 184 de minute în campionat în acest sezon.

Deși nu a mai înscris pentru Genoa din luna martie, Pușcaș se bucură de o reputație solidă în Peninsulă, unde 4 echipe din Serie B se află pe urmele lui: Parma, Spezia, Bari și Como. Cea din urmă este ultima intrată pe fir pentru semnătura lui Pușcaș.

Pițurcă prevede un transfer de 100 de milioane de euro în fotbalul românesc: „Spre deosebire de patronii de la noi, eu vorbesc pe ceva concret!”
MERCATO
Pițurcă prevede un transfer de 100 de milioane de euro în fotbalul românesc: „Spre deosebire de patronii de la noi, eu vorbesc pe ceva concret!”

Como îl vrea pe George Pușcaș pentru promovarea în Serie A

Ediția de astăzi a cotidianului italian Il Giorno, conform TuttoB, scrie că Pușcaș este unul dintre atacanții doriți de Como în această iarnă. „Albaștrii” ocupă în prezent locul 3 în Serie B și vor să atace promovarea, motiv pentru care țintesc întăriri în compartimentul ofensiv.

Pușcaș nu este singurul nume de pe lista lui Como. Formația din Serie B îl urmărește și pe Samuele Mulattieri, atacant în vârstă de 23 de ani care aparține de Sassuolo.

Despre serviciile lui Pușcaș s-au interesat de curând și alte 3 formații de Serie B: Bari (locul 11), Spezia (locul 19) și Parma (liderul eșalonului). La trupa gialloblu, Pușcaș ar fi coleg cu doi români, Dennis Man și Valentin Mihăilă.

Mai multe știri despre stranieri: 

3 motive pentru care Tottenham forțează transferul lui Drăgușin » Românul poate fi bandajul ideal pentru o defensivă suferindă!

Încă o seară de coșmar pentru Tătărușanu: a ajuns la 49 de goluri primite în acest sezon!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
maradona79
maradona79  •  30 Decembrie 2023, 20:27

Italienii astia au orbul gainilor?! Cum sa-l iei pe ratangiul de Puscas? De parca s-au terminat atacantii pe lumea asta. E ca si cum l-ai lua pe Micul Escu si te-ai astepta sa marcheze 15 goluri pe sezon.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează