INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

George Pușcaș depinde de Juventus să scape de Reading » Fenerbahce îl vrea pe atacantul român

Articol de GSP - Publicat luni, 14 octombrie 2019 09:45

George Pușcaș (23 de ani) nu o duce prea bine la Reading, unde e criticat tot mai des de fanii echipei din Championship, însă ar putea ajunge în Turcia, la Fenerbahce. 

Transferul atacantului român depinde însă de Juventus Torino. Italienii îi caută înlocuitor lui Mario Mandzukic (33 de ani), care ar urma să ajungă la Manchester United.

„Bătrâna Doamnă” s-a orientat deja către Vedat Muriqi (25 de ani) de la Fenerbahce pe care vrea să-l ia dacă transferul lui Mandzukic se va parafa. Turcii vor 25 de milioane de euro pentru Muriqi. 

Astfel, presa din Turcia scrie că dacă Muriqi va ajunge la Juventus, Fener e gata să-l transfere pe Pușcaș pentru a acoperi golul din atac. 

„L-au urmărit la meciul cu Spania și l-au plăcut foarte mult. Îl vor urmări în continuare până în ianuarie", scriu cei de la Hürriyet, citați de TV Telekom Sport.

Fenerbahce e pe locul 5 în campionatul Turciei, cu 11 puncte din 7 etape, la trei lungimi în spatele liderului Alanyaspor.

George Pușcaș depinde de Juventus să scape de Reading » Fenerbahce îl vrea pe atacantul român

9 meciuria jucat Pușcaș pentru Reading în Championship și a marcat de două ori

Vezi și:

ROMÂNIA - NORVEGIA // Cine lângă Nedelcearu? 3 foști fundași români au dat verdictul + echipa anunțată de GSP

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
utescu
utescu  •  14 Octombrie 2019, 14:48

Da, "asa e", uite de exemplu Muriqi (cel despre care scrie in articol), dupa ce a jucat la Fener cateva meciuri, dupa ce in prealabil a jucat in ultimii ani la alte cateva echipe din Turcia (Genclerbirligi, Rizespor, etc) va ajunge probabil la Juventus pe 25 milioane de euro. Deci da, ai dreptate, campionatul Turciei rateaza jucatori.

luker
luker  •  14 Octombrie 2019, 14:38

Muriqi nu pleaca nicaieri. Abia ce a ajuns la Fener, are 3 goluri in cateva aparitii in tricoul galben. Nu e de Juve, nici Juve nu cumpara jucatori de nivelul lui. O sa astepte probabil 1-2 ani sa se convinga de Kosovar si apoi o sa faca o miscare.

magic4ever
magic4ever  •  14 Octombrie 2019, 13:52
Postat de Ioan Draia pe 14 Octombrie 2019, 12:01

Daca si puscas ajunge la Turci putem sa ne luam adio de la revenirea in randurile ecipelor medii din Europa. Vor castiga doar niste "Criminal;i ai fotbalului Romanesc"Care se imbogatesc plimband prin campionate obscure valorile fotbalului Romanesc !L-ati vazut pe Andone !I-au spalat creierul cum ca a ajuns la o echipa mare (Intr-un campionat de ***) nu in club mic (Din cel mai bun campionat) Scuze dar nivelul fotbalului jucat de "Prea micul club Brigton"este mult superior fotbalului jucat in Turcia,iar marele salt spre groapa l-a aratat in ultimele meciuri la mationala.Puteti fi siguri ca si fotbalul jucat in "Championship)de Reading este superior celui Turcesc ! Sper ca Puscas sa nu se lase DISTRUS de ciocli Fotbalului Romanesc !

Fener este de 1000 de ori mai buna decat Reading, are o grada de titluri si cupe in Turcia si a jucat ani de zile in Icl si El....Nu misca echipele din championship in fata granzilor din Turcia, castiga turcii la greu...au o grămadă de vedete in Turcia

Vezi toate comentariile (11)
Comentează