INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

George Pușcaș, „dublă” pentru Reading: „Mergi, mergi spre careu!”. Antrenorul lui povestește cum a trăit pe bancă reușita fantastică din minutul 25

FOTO: GettyImages // Jose Gomes, antrenor Reading
FOTO: GettyImages // Jose Gomes, antrenor Reading

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 august 2019 17:43

Atacantul George Pușcaș (23 de ani) a reușit „dubla” în meciul câștigat de către echipa sa, Reading, cu scorul de 3-0 în fața celor de la Cardiff, în etapa a treia din Championship, a doua ligă engleză. Prima reușită a fost fantastică: cursă pe dreapta din propria jumătate, pătrundere în careu și șut cu stângul! 

Vezi AICI VIDEO cu golurile 

La finalul partidei, atacantul român a mărturisit că este nerăbdător să înscrie din nou pentru Reading.  

„Sunt foarte fericit pentru victorie, în primul rând, fiind primele trei puncte în campionat, în acest sezon. Este minunat pentru fani. Nu am avut noroc să înscriu și al treilea gol, dar trebuie să continui să muncesc și să reușesc acest lucru în meciul următor. Vreau să mă impun în acest campionat, așa că trebuie să muncesc din greu”, a spus George Pușcaș, după meci, la SkySports.

„Am sărbătorit cam mult golul lui pe marginea terenului. Când a primit mingea, nu avea prea multe variante şi i-am spus: «Mergi, mergi, mergi spre careu!» și aşa a făcut. Odată intrat în careu, a arătat o finalizare individuală fantastică” - Jose Gomes, antrenorul lui Reading

VEZI ȘI:

VIDEO Pușcaș a impresionat Marea Britanie! BBC și Sky Sports îl laudă pe atacant după „dubla” de excepție » „Calitatea românului este evidentă” / „Ce finalizare!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
994175337328861
Paul Petre  •  19 August 2019, 01:21

Puscas nu este jucator , este super jucator dupa mine este un viitor cel mai bun atacant scos de Romania, este bine ca se caleste in liga a 2 a engleza. Cand va exploda va fi cel mai scump transfer pe plan european . Bravo Puscas, avem nevoie de tine sa mai ridicam si noi capul ca echipa nationala.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează