INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  READING

George Pușcaș, fluierat de propriii fani după egalul cu Swansea » Managerul îi ia apărarea: „Nu poți să ucizi un jucător pentru un meci prost”

Articol de - Publicat luni, 30 septembrie 2019 11:07

George Pușcaș (23 de ani) a fost fluierat de propriii fani la egalul dintrea Reading și Swansea, scor 1-1. „Trebuie să avem răbdare”, le-a cerut José Manuel Gomes.

George Pușcaș, cel mai scump transfer din istoria lui Reading, a fost ca un foc de artificii la început, cu trei goluri în primele două meciuri ca titular. După aceea, s-a stins. Și nu a mai avut nicio reușită șapte partide în șir (șase în Championship și una în Cupa Ligii).  

În week-end, la 1-1 cu Swansea, reporterii site-ului Getreading i-au dat nota 3, cea mai mică la alb-albaștri. Iar fanii l-au fluierat, ceea ce l-a deranjat pe managerul José Manuel Gomes. 

„Poate că va înscrie etapa viitoare”

„Chiar și jucătorii de top au partide în care se zbat, încearcă, dar jocul nu le iese așa cum vor. Poate că sâmbătă a fost o asemenea zi pentru Pușcaș. Poate că va reacționa etapa viitoare și va înscrie. Trebuie să avem răbdare cu el. S-a descurcat bine, nu putem judeca, nu putem ucide un fotbalist pentru un meci prost”, a declarat tehnicianul portughez. 

Așteptările legate de Pușcaș au fost foarte mari, pentru că a înscris două goluri cu Cardff, și oamenii vor să-l vadă repetând acea performanță la fiecare apariție”.  

George va avea ocazia unei revanșe chiar mâine, acasă, în fața lui Fulham. În campionat. 

„E dificil pentru orice jucător în Championship, nu doar pentru Pușcaș, să reușească meci de meci ce a făcut cu Cardiff. Dar, până la sfârșitul sezonului, îi va face fericiți pe fani de multe ori”  - José Manuel Gomes, manager Reading 

Vezi și:

VIDEO Ianis Hagi, prima reacție după meciul cu scandal din Belgia: „Nu pot fi fericit!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1177177172317584
Christian Ciuca  •  30 Septembrie 2019, 13:21

gata, e terminat saracu Puscas, pacat de el, cea mai proasta alegere sa joace prin divizia B engleza, acu e out, rezerva, nici la Nationala nu va mai face nimic, va veni timorat, fara tupeu .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează