INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Secretul păstrării lui George Pușcaș » De ce nu s-a transferat, deși nu a jucat niciun minut la Genoa: „Unicul capabil”

Secretul păstrării lui George Pușcaș. Foto: Imago Images
Secretul păstrării lui George Pușcaș. Foto: Imago Images

Articol de , - Publicat marti, 05 septembrie 2023 15:19 / Actualizat marti, 05 septembrie 2023 15:58

Rezervă la toate cele patru meciuri jucate de Genoa în Serie A și Cupa Italiei, George Pușcaș (27 de ani) nu a părăsit „Grifonul” în această vară, jurnaliștii genovezi susținând că antrenorul Alberto Gilardino îl va folosi la un moment dat pentru a-l odihni pe Mateo Retegui (24).

Doi „tricolori” la Genoa, unul cu experiență, aflat la vârsta optimă pentru a se exprima în fotbal, celălalt foarte tânăr, apărut de curând în fotbalul profesionist italian. Dar cel tânăr a prins prim-planul, e deja sus și foarte apreciat în Peninsulă. Celălalt, așteaptă ocazia de a juca.

Mauro Icardi și-a făcut cadou cea mai scumpă mașină a momentului » L-a surclasat pe Cristiano Ronaldo!
INEDIT
Mauro Icardi și-a făcut cadou cea mai scumpă mașină a momentului » L-a surclasat pe Cristiano Ronaldo!

Radu Drăgușin, la polul opus față de George Pușcaș. Genoa speră să-l vândă cu 50 de milioane

La 21 de ani, Radu Drăgușin e în plină ascensiune, în formă meci de meci, cel mai bun apărător al echipei rossoblu. Unul dintre punctele-cheie ale antrenorului Alberto Gilardino, fără de care fostul atacant de la Parma, Milan și Fiorentina nu începe nicio partidă.

Genoa are planuri mari cu fundașul central. Să-l ajute să progreseze și să-l vândă la o mare echipă, pentru o sumă uriașă. L-a cumpărat de la Juventus cu numai 5,5 milioane de euro în această vară, sperând să obțină în schimbul său 40-50 de milioane în 2024 sau 2025. Mai are contract până în 2027. Cota sa e deocamdată 8 milioane, maximum al carierei sale.

George Pușcaș a avut oferte din Italia, Spania și Turcia

Dacă Radu Drăgușin e foarte sus, în schimb, George Pușcaș e jos acum la Genoa. Rezervă în toate cele patru partide oficiale din acest sezon, trei în Serie A și una în Cupa Italiei, atacantul în vârstă de 27 de ani nu a intrat nici măcar un minut până acum. Zero!

S-a speculat de mai multe ori că Pușcaș părăsește „Grifonul” în vară, s-a vorbit de oferte din Italia (Bari), Spania (Alaves) și Turcia (Rizespor și Gaziantep), dar nu s-a mai transferat. A continuat pe „Luigi Ferraris”, unde are contract încă trei sezoane.

„Genoa va avea nevoie și de golurile lui George Pușcaș”

De ce a rămas la Genoa? Cotidianul local Il Secolo XIX a expus astăzi motivul păstrării lui. Pușcaș ar urma să fie folosit de Gilardino pentru a-l odihni la un moment dat pe Retegui.

„Pușcaș pare unicul capabil să-l înlocuiască pe Retegui, care evoluează neîntrerupt din ianuarie și care, inevitabil, va obosi. În plus, pentru a-și asigura salvarea fără multe griji, Genoa va avea nevoie și de golurile lui Pușcaș”, au comentat jurnaliștii italieni.

Totuși, deocamdată, Pușcaș nu joacă. La 0-1 cu Torino, în ultima etapă, „tricolorul” s-a încălzit toată repriza secundă, dar a intrat Ekuban în locul lui Retegui, în minutul 74. 

VIDEO. Edi Iordănescu le-a bătut obrazul celor care l-au criticat pe George Pușcaș

Citește și:

Oferta supremă! Saudiții au venit la Londra pentru Mohamed Salah

3 cazuri incredibile la națională! » Au uitat cum e să joace, dar sunt buni pentru Iordănescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
10geo
10geo  •  05 Septembrie 2023, 18:40

E clar ca are timp liber berechet daca a inceput sa si impleteasca si chelia.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează