INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Decizie radicală » Internaționalul român schimbă echipa în iarnă, pentru a prinde EURO 2024!

George Pușcaș, stânga (foto: Cristi Preda/GSP)
George Pușcaș, stânga (foto: Cristi Preda/GSP)

Articol de - Publicat sambata, 09 decembrie 2023 11:03 / Actualizat sambata, 09 decembrie 2023 11:39

George Pușcaș (27 de ani, atacant) are mari șanse să plece de la Genoa în această iarnă. Transferul l-ar ajuta să prindă naționala la EURO 2024, având în vedere că are statut de rezervă la actuala echipă.

Genoa ar vrea să îl aducă pe Pietro Pellegri de Torino, pentru a-i face concurență lui Matteo Retegui, internaționalul italian din atacul „Grifonului”, potrivit Tutto Mercato

Asta ar însemna ca George Pușcaș să plece, cel mai probabil în Serie B, campionat în care a jucat până în vară, când a promovat cu Genoa în Serie A.

Gigi Becali credea că a dat lovitura, Ilie Dumitrescu îl aduce cu picioarele pe pământ: „Sunt două probleme”
FCSB
Gigi Becali credea că a dat lovitura, Ilie Dumitrescu îl aduce cu picioarele pe pământ: „Sunt două probleme”

Pușcaș ar fi dorit de Spezia

Unul dintre cluburile care l-ar urmări cu atenție și care l-ar vrea pe Pușcaș e Spezia, notează pianetagenoa1923.net, care citează ziarul La Nazione. Echipa e în criză, riscă să retrogradeze în Serie C, după ce în vară cădea din Serie A în Serie B.

Spezia e pe locul 19 din 20, cu doar 10 puncte în 15 etape. Luca D'Angelo, antrenorul echipei, e cel care l-ar dori pe Pușcaș. Tehnicianul italian îl cunoaște pe George, l-a antrenat la Pisa în 2022.

O problemă în calea realizării transferului ar fi salariu pe care îl are Pușcaș la Genoa. Internaționalul român ar primi 900.000 de euro pe an de la „Grifon”, potrivit sursei menționate.

Transferul l-ar ajuta pe Pușcaș în privința EURO 2024, având în vedere că ar fi titular la Spezia și ar avea meciuri în picioare înainte de turneul final. 

La Genoa, el a jucat 10 meciuri în acest sezon, în care a strâns 283 de minute. Ultimul lui gol pentru echipa de club datează din martie.

VIDEO. Edi Iordănescu: „Pregătirea pentru EURO a început. Trebuie să facem pasul la nivelul următor"

Citește și:

Denis Alibec, gol în duelul cu Verratti și Rafinha » Acțiune solitară, finalizată cu „sânge rece”
Qatar
Denis Alibec, gol în duelul cu Verratti și Rafinha » Acțiune solitară, finalizată cu „sânge rece”
Reghecampf, îngenuncheat de Al Hilal. Cum au jucat Cordea și Dugandzic
ARABIA SAUDITĂ
Reghecampf, îngenuncheat de Al Hilal. Cum au jucat Cordea și Dugandzic

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (13)
penultimul
penultimul  •  09 Decembrie 2023, 17:18
Postat de donqhot pe 09 Decembrie 2023, 13:52

Cateodata mi se face mila de atatia oameni dati afara de la GSP. Ma gandesc ca au si ei familie, copii, probleme, rate.. si ca nu le e usor. Imi revin insa cand citesc cate o prostie de articol precum acesta. Stirea reala este ca Genoa incearca sa scape de Puscas. Ce intelege (scrie GSP): Puscas s-a decis (radical - !!??) sa isi caute alta echipa ca sa participe la CE. Mare ti-e gradina, Doamne...

Nu e jurnalism. *** Scrii ceva pe bani că îți cere patronul, editorul, impresarul jucatorului, nu că vrei sau gândești sa scrii așa. Cum ziceati: rate familie, ar mai fi dorința de a avansa, de a fi publicat. Motivul pentru care am înlocuit i cu semnul exclamării este că GSP considera acest cuvânt ofensiv. Ofensiv e filtrul pe care îl folosește GSP sau Superbet că acesta este conducerea gazetei acum. Este exact mentalitatea unui om needucat care altfel pomenește de cruci morți și Dumnezei curent dar când e vorba de un cuvânt care are ceva legătură cu sexul duce mâna la gură.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

neacaisa
neacaisa  •  09 Decembrie 2023, 14:30

Daca pleaca puscas, probabil pleaca pt ca e in avantajul carierei lui, nu are legatura cu nationala. Cu atat mai mult la alibec, s-a saturat de viata din qatar, el oricum are 0 probleme in a prinde lotul la cat de putina concurenta e in atac.

fecere2
fecere2  •  09 Decembrie 2023, 14:02
Postat de m3lku pe 09 Decembrie 2023, 12:26

dacă el crede că e în avantajul echipei naționale să joace mediocru la o echipă de serie B cu șanse f mari să pice în C înainte de euro... Cu ce moral vine un jucător la euro care tocmai a picat în serie C??? Mai bine rezervă în A de o mie de ori.

poti sa-l duci si la Barcelona ,el tot mediocru joaca ...pt ca asta este ,un jucator mediocru ,macar sa mearga la echipa aia in B si sa retrogradeze in C ,poate asa nu-l mai vedem la nationala !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează