INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

George Pușcaș, ales jucătorul lunii la Pisa » Cifre impresionante pentru atacantul român

George Pușcaș/ foto: Imago Images
George Pușcaș/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 mai 2022 13:07 / Actualizat miercuri, 11 mai 2022 13:55

George Pușcaș (26 de ani) a fost ales jucătorul lunii aprilie la Pisa, echipa de pe locul 3 din Serie B.

Atacantul român împrumutat de Reading la formația din liga secundă italiană a marcat 4 goluri în 6 meciuri în luna aprilie și a contribuit la clasarea Pisei pe podium. 

Situație incredibilă în play-out: cu o etapă înainte de final, clubul ar trebui exclus din campionat! Decizia luată la Comisii
DEPUNCTĂRI
Situație incredibilă în play-out: cu o etapă înainte de final, clubul ar trebui exclus din campionat! Decizia luată la Comisii

George Pușcaș, jucătorul lunii la Pisa

„George Pușcaș este noul jucător al lunii aprilie. L-ați ales (n.r. - abonații Pisei) pe golgeterul nostru drept cel mai bun jucător «nerazzurro» al lunii”, a transmis Pisa pe contul oficial de Instagaram.

Pușcaș, împrumutat de Pisa de la Reading în ianuarie, a marcat 8 goluri în acest sezon de Serie B, în 18 partide jucate. Echipa internaționalului român a terminat sezonul regulat pe locul 3 și va juca în play-off-ul de promovare în Serie A.

În semifinalele barajului, Pisa va întâlni câștigătoarea dintre Ascoli și Benevento. În cealaltă semifinală, se vor întâlni Monza și câștigătoarea dintre Brescia și Perugia.

George Pușcaș, gol decisiv în ultima etapă de Serie B

George Pușcaș a marcat în victoria echipei sale, Pisa, scor 2-1 cu Frosinone, în etapa #38 din Serie B. Atacantul român a primit nota 7 din partea celor de la tuttomercato.web, care au avut cuvinte de laudă la adresa sa: „Deblochează tabela, și reușește golul cu numărul 8 din ianuarie. Impact nebun: doar Coda a marcat mai mult de când a sosit”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Pierderi de 892 milioane de euro pentru La Liga! 56% dintre ele aparțin Barcelonei!

Disperarea lui Xavi după ratarea unui transfer visat: „Este păcat, nu putem concura cu ei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
2390836174295086
Chis Eduard  •  11 Mai 2022, 14:37

cat de penibila trebuie sa fie Pisa daca l-au ales pe descultul asta fotbalistul lunii Saracul puscas abia se intalneste cu mingea cateodata la 4 meciuri sare din el vreo minge

Vezi toate comentariile (1)
Comentează