FOTBAL  »  Superliga  »  DEPUNCTĂRI

EXCLUSIV Situație incredibilă în play-out: cu o etapă înainte de final, clubul ar trebui exclus din campionat! Decizia luată la Comisii

Pe teren, Gaz Metan a fost umilită în Giulești, 0-8 // foto: Imago Images
Pe teren, Gaz Metan a fost umilită în Giulești, 0-8 // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 11 mai 2022 12:20 / Actualizat miercuri, 11 mai 2022 13:10

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a dictat depunctări suplimentare pentru cluburile Gaz Metan și Academica Clinceni. Au trecut 90 de zile de la prima depunctare a echipei din Mediaș din cauza datoriilor către Ronaldo Deaconu, astfel că ar trebui exclusă din campionat, conform regulamentului! Decizia finală în acest sens nu va veni, însă, înainte de ultimul meci al Gazului din acest sezon, programat pe 13 mai. 

O nouă serie de depunctări pentru cluburile din Liga 1 condamnate la retrogradare. Gaz Metan, ultima clasată, căreia i-au fost deja „topite” 64 de puncte pe parcursul acestui sezon din cauza datoriilor, a pierdut alte 4 puncte la Comisii.

Giani Kiriță a câștigat prima sa luptă de MMA prin KO: „L-am trimis în lumea viselor”
MMA
Giani Kiriță a câștigat prima sa luptă de MMA prin KO: „L-am trimis în lumea viselor”

Gaz Metan ar trebui exclus din campionat, conform regulamentului 

Această pedeapsă nu schimbă nimic pentru Gaz Metan, oricum sigură că va ocupa ultimul loc la final de sezon, numai că pune șefii LPF într-o situație delicată. 

Au trecut 90 de când clubul din Mediaș a fost depunctat inițial pentru datoriile către unul dintre foștii jucători, Ronaldo Deaconu. Nu a rezolvat problema între timp, astfel că, potrivit regulamentului privind statutul și transferul jucătorilor de fotbal, ar trebui exclus din campionat!

Prima depunctare, de două puncte, a fost dictată pe 11 februarie 2022

Situație incredibilă în play-out: cu o etapă înainte de final, clubul ar trebui exclus din campionat! Decizia luată la Comisii

Excluderea din campionat nu poate fi dictată înainte de ultimul meci al sezonului

Echipa din Mediaș mai are un singur joc de disputat în acest sezon, în deplasare, cu Chindia (13 mai, ora 17:30). Decizia excluderii nu poate fi dictată până la ziua meciului, astfel că partida va avea loc. 

Fiind club în insolvență, Gaz Metan Mediaș trebuie citat prin intermediul administratorului judiciar. Termenul a fost setat abia miercurea viitoare, pe 18 mai, astfel că sibienii pot disputa meciul programat pe 13 mai. 

Și Academica Clinceni, penultima clasată, la rândul ei sigură de retrogradarea directă, a fost penalizată. Ilfovenilor le-au fost luate două puncte, care se adună celor 18 deja pierdute din cauza datoriilor. 

Clasamentul din play-out acum:

  1. Rapid - 39 puncte
  2. Sepsi OSK - 39 p
  3. FC Botoșani - 38 p
  4. FCU Craiova - 34 p
  5. UTA - 32 p
  6. CS Mioveni - 28 p 
  7. Chindia - 23 p
  8. Dinamo - 22 p
  9. Clinceni - -13 p
  10. Gaz Metan - -42 p

Mai multe știri din Liga 1: 

Probleme mari la Dinamo: „N-am avut nici 5 bani de Paști. Nu însemnăm nimic pentru cei din conducere”

Un paradox mamut » Detalii incredibile despre prestația omului care a decis CSU Craiova - FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
st.il.
st.il.  •  11 Mai 2022, 23:00

Poate îi depunctați și salariul de 23000 €/lună (net !), acestui iorgulescu.gino care, în afara faptului că e tatăl unui transfug ce ar trebui să înfunde pușcăria, NU A FĂCUT ABSOLUT NIMIC pentru fotbalul autohton !...Hai să nu-i mai vorbim de rău pe unguri, sunt mai cinstiți decât mulți "mari sportivi" de-ai noștri !...

blacknitsch
blacknitsch  •  11 Mai 2022, 22:50
Postat de fairplayromania pe 11 Mai 2022, 18:08

Pentru datoriile de la Arena Natională nu se iau puncte? Are datorii de peste 3 ani cumulaţi , această impostoate de fcsbî? Normal ar trebui - 36 punte.

esti dus rau de tot baiete,Steaua din liga 1 nu are nicio datorie pentru national arena. si si daca ar avea,este national arena,nu sunt jucatorii sau stafful. adica cat de *** sa compari ceva ce nu are nicio legatura. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10156162893436307
Johny English  •  11 Mai 2022, 21:42

FRF=Mafie Burlaneasca!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează