SPORTURI  »  ALTELE  »  MMA

Giani Kiriță a câștigat prima sa luptă de MMA prin KO: „L-am trimis în lumea viselor”

Giani Kiriță vs. Andi Constantin // foto: Facebook @ RXF
Giani Kiriță vs. Andi Constantin // foto: Facebook @ RXF

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 mai 2022 11:42 / Actualizat miercuri, 11 mai 2022 15:27

Giani Kiriță (45 de ani), fost fotbalist, a intrat marți seara în cușcă, pentru prima sa luptă de arte marțiale mixte (MMA). Fostul dinamovist l-a făcut KO pe adversarul său, Andi Constantin (31), vedetă de televiziune și multiplu campion național la concursuri de fitness.  

Fostul „câine roșu” Giani Kiriță a avut parte, marți seara, de prima sa luptă de MMA. Kiriță a participat la gala RXF Superstar Edition, în cadrul căreia l-a avut ca adversar pe Andi Constantin, practicant de culturism și fost participant la emisiunile de televiziune „Insula Iubirii” și „Burlacul”. 

Suporterii FCSB i-au transmis clar lui MM Stoica: „Sub nicio formă nu jucăm acolo cu CFR!”
FCSB
Suporterii FCSB i-au transmis clar lui MM Stoica: „Sub nicio formă nu jucăm acolo cu CFR!”

Giani Kiriță l-a făcut KO pe Andi Constantin în cușca de MMA

Giani Kiriță și-a doborât adversarul în repriza a doua, cu 2:45 rămase pe ceas. Înghesuit de Andi, Giani a reușit să trimită un croșeu devastator, apoi s-a năpustit asupra adversarului său, întins pe podea. I-a aplicat și acolo două lovituri, înainte ca arbitrul să-l îndepărteze și să pună capăt luptei.

Imediat după luptă, în ring, Giani Kiriță a spus:

„Vă mulțumesc că ați fost alături de mine, vreau să mulțumesc echipei mele, antrenorului Ionuț «Pitbull» Atodiresei, partenerilor mei de sparring. 

Este o muncă de două luni de zile, cu două antrenamente foarte grele. Credeți-mă că e foarte, foarte epuizant. Invit toți băieții care dau la sac să vină să se antreneze profesionist, cu antrenor, să vadă cât e de greu. Sacul nu dă înapoi. Credeți-mă că e foarte, foarte epuizant.

Vreau să-i mulțumesc și adversarului meu, de asta am vrut unul tânăr, în formă, să dovedesc că eu, câine adevărat, îl mănânc de viu”.

Giani Kiriță: „Sunt la nivel de amatori, nu emit pretenții pentru mai mult”

În această dimineață, la Pro Arena, Kiriță a continuat să analizeze lupta în felul său caracteristic:

„Am dominat meciul de la un capăt la altul. Mă bucur că a venit la bătaie în a doua repriză. Atunci când vii la bătaie cu un câine turbat, îți iei somn. Era deja în lumea viselor. I-am mai dat două după, dar a venit arbitrul”.

Ce urmează pentru Giani Kiriță și cariera sa de luptător?

„Deocamdată vreau să savurez victoria, împreună cu antrenorii, familia, prietenii. Nu spun dacă voi mai lupta, e bine că a ieșit așa. Un meci de fotbal nu are niciun fel de legătură cu asta, adrenalina este la cote monstruoase.

Sunt la nivel de amatori, nu emit pretenții pentru mai mult. Rămân la nivelul ăsta. Acum aștept provocări, mingea e în terenul lor”.

Doare, iei lovituri. În timpul meciului nu le simți, fiindcă e adrenalina foarte mare, dar seara și a doua zi le simți pe toate.

- Giani Kiriță 

Mai multe știri de actualitate: 

Handbal: Dinamo se pregătește de Liga Campionilor! » „Dulăii” bifează alte 3 achiziții de clasă pentru un loc între primele 12 din Europa

Stupoare în Spania » 6 jucători de tenis au fost condamnați pentru meciuri trucate

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
magic4ever
magic4ever  •  11 Mai 2022, 14:43

BRAVO GIANI KIRITA! AI TRIMIS LA SOMN STELISTUL:)))))))))

808436596548496
Nicolae Buru  •  11 Mai 2022, 13:30
Postat de godot pe 11 Mai 2022, 13:10

La sport o fi bun, dar și-a dovedit caracterul adevărat în fața suporterului *** burtos de la FCSB, când a trădat o admirabilă lașitate.

Stai liniștit, m-ai bubuia vreo doi dacă era loc...

pickhammer
pickhammer  •  11 Mai 2022, 13:14

Wow,l-a batut pe ala de la Burlacul???))))))))))))))))))))))))))))Mare realizare!)))))))))))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează