FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Suporterii FCSB i-au transmis clar lui MM Stoica: „Sub nicio formă nu jucăm acolo cu CFR!”

Suporterii FCSB s-au opus disputării meciului cu CFR Cluj în Giulești // foto: Raed Krishan - GSP
Suporterii FCSB s-au opus disputării meciului cu CFR Cluj în Giulești // foto: Raed Krishan - GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 mai 2022 09:25 / Actualizat miercuri, 11 mai 2022 10:25

Mihai Stoica (57 de ani) a dezvăluit că fanii sunt motivul pentru care FCSB a renunțat la ideea de a disputa meciul cu CFR Cluj în Giulești.

Aflată în imposibilitatea de a juca meciul cu CFR Cluj din ultima etapă a play-off-ului (22 mai, ora 20:30) pe Arena Națională, cel mai mare stadion al țării fiind închiriat pentru un festival muzical în acea perioadă, FCSB s-a orientat către noul stadion din Giulești, arena pe care Rapid își dispută meciurile de pe teren propriu.

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a dezvăluit că și-a dorit ca partida să aibă loc în Giulești, dar că liderii Peluzei Nord, principala facțiune a suporterilor echipei, s-au opus ideii.

Scandal uriaș, după U Cluj - Hermannstadt! Galeria s-a dus peste jucători și conducători: „Plecați cu toții!”
U Cluj - Hermannstadt 1-2
Scandal uriaș, după U Cluj - Hermannstadt! Galeria s-a dus peste jucători și conducători: „Plecați cu toții!”

Mihai Stoica: „Voiam să jucăm în Giulești, dar suporterii mi-au spus «sub nicio formă!»”

„Cei de la Rapid n-au vrut ca noi să jucăm acolo în calitate de gazdă (n.r. - suporterii). Ai noştri au zis că nici nu vin la meci. M-am întâlnit cu Mustaţă şi cu alţi câţiva lideri şi mi-au spus asta. Eu voiam să jucăm în Giuleşti, preferam să rămânem în Bucureşti. Dar mi-au spus «sub nicio formă! Nu călcăm acolo, ca gazde». «Gata, mă, am înţeles»”, a afirmat MM la Orange Sport

FCSB a dorit inițial să închirieze noua arenă din Ghencea, de care beneficiază CSA Steaua, dar „militarii” nu au răspuns cererii făcute de clubul lui Gigi Becali în acest sens. Deși a oferit să achite dublul chiriei de pe Arena Națională, un total de 46.000 de euro, solicitarea lui Becali are șanse infime să primească un răspuns pozitiv. 

În acest context, este foarte probabil ca derby-ul împotriva „vișiniilor” să aibă loc la Buzău, pe „Municipalul” din oraș. 

FCSB - CFR Cluj, meci cu titlul pe masă? 

Până la duelul dintre FCSB și CFR Cluj, fiecare echipă mai are de disputat câte un meci, partidele din etapa 9 a play-off-ului.

FCSB va juca cu FC Voluntari pe 14 mai, în vreme ce campioana en-titre va primi vizita celor de la Universitatea Craiova, o zi mai târziu.

În prezent, cele două echipe sunt despărțite de două puncte. În scenariul probabil în care ambele și-ar câștiga meciul din etapa 9, diferența s-ar păstra și înainte de meciul din ultima etapă.

Cu o victorie, FCSB ar deveni campioană. CFR Cluj, în schimb, ar câștiga campionatul chiar și cu un rezultat de egalitate!

Există și posibilitatea ca meciul din ultima rundă să nu aibă miză. Acest lucru s-ar întâmpla în eventualitatea în care:

  1. FCSB ar face egal cu FC Voluntari, iar CFR Cluj ar învinge Universitatea Craiova;
  2. FCSB ar pierde cu FC Voluntari, iar CFR Cluj ar obține minimum un punct cu Craiova.

Mai multe știri din Liga 1: 

Un paradox mamut » Detalii incredibile despre prestația omului care a decis CSU Craiova - FCSB

Pierdere mare pentru Dinamo la baraj! Titularul care ratează prima manșă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
befree
befree  •  11 Mai 2022, 20:11
Postat de kikostel pe 11 Mai 2022, 14:15

MM e manager general, el decide! Acolo unde vrea el, acolo se joacă! E foarte puternic acest manager general!

Daaa, cica are o cutie de carton magica.

dobrin
dobrin  •  11 Mai 2022, 14:36

Cum ar fi zis regretatul Faramita Lambru: Foaie verde si-un dudau, / pe drumu de la Buzau (zauzau)... / Pe drumu de la Buzau,/ ma intalni cu Balalau, (vai, vai).

kikostel
kikostel  •  11 Mai 2022, 14:15

MM e manager general, el decide! Acolo unde vrea el, acolo se joacă! E foarte puternic acest manager general!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează