FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ - HERMANNSTADT 1-2

video Scandal uriaș, după U Cluj - Hermannstadt! Galeria s-a dus peste jucători și conducători: „Plecați cu toții!”

Hermannstadt a învins-o pe U Cluj, scor 2-1, în etapa #9 din play-off-ul Ligii 2. Galeria ardelenilor a fost împărțită la final. +13   FOTO
Hermannstadt a învins-o pe U Cluj, scor 2-1, în etapa #9 din play-off-ul Ligii 2. Galeria ardelenilor a fost împărțită la final.

Articol de - Publicat marti, 10 mai 2022 21:45 / Actualizat marti, 10 mai 2022 23:20

Hermannstadt a învins-o pe U Cluj, scor 2-1, în etapa #9 din play-off-ul Ligii 2. Galeria gazdelor n-a suportat prea bine eșecul din această seară.

  • În ultima rundă a play-off-ului, Hermannstadt primește vizita Stelei, în timp ce U Cluj se deplasează la Chiajna, pentru duelul cu Concordia. Ambele partide vor fi programate duminică, de la 16:00.
  • Hermannstadt are nevoie de cel puțin o remiză cu CSA pentru a obține promovarea directă. 
  • Pentru a termina peste Hermannstadt și a promova direct, U Cluj trebuie să o bată pe Chiajna, iar sibienii să piardă cu CSA Steaua. La egalitate de puncte, clujenii au avantaj, întrucât au acumulat un număr superior de puncte în sezonul regulat, 42 față de 41.

U Cluj - Hermannstadt 1-2. Galeria gazdelor a făcut scandal la final: „Plecați cu toții!”

La finalul partidei, o parte din galeria lui U Cluj a scandat împotriva echipei: „Rușine, rușine să vă fie!”. Însă au fost și grupuri de ultrași ai ardelenilor care i-au încurajat pe elevii lui Lincar.

Ulterior, fanii lui U au ajuns în zona vestiarelor. „Plecați cu toții!” și „Mercenarii”, au strigat câteva sute de ultrași ai gazdelor. În zonă au apărut imediat și jandarmii.

„Ieșiți, mă, afară! Acum, nu mai sunteți U?!”, s-a mai auzit din zona ultrașilor clujeni. Primul jucător care a ieșit de la cabine a fost Alexandru Boiciuc, urmat de Ely Fernandes și de alți colegi. A urmat un dialog tensionat cu fanii.

„Noi plecăm oricum la vară? Păi, una e să pleci ca pierzător, alta e să pleci ca un campion. Vă mulțumesc foarte mult că ne susțineți în continuare”, le-a spus Boiciuc ultrașilor.

„Acum 3 ani, 3 jucători de la U Cluj au vândut meciul cu Hermannstadt”

A fost chemat în fața fanilor - unii dintre ei interziși pe stadioane - inclusiv managerul general Andrei Cordoș, care a auzit și o acuzație mai veche de blat din partea suporterilor. 

„Vrem ca toți să plece! Nu mai avem nevoie de promovare, e o mascaradă, nu o merităm. Îmi vine să plâng, nu mai pot. Bagă juniorii! Acum 3 ani, 3 jucători de la U Cluj au vândut meciul cu Hermannstadt din Liga 2. Nu dăm nume, să nu ajungem la DNA”, s-au plâns fanii.

Cordoș le-a transmis fanilor să vină mâine să discute cu jucătorii, la rece. „I-am chemat, mă, ce să le fac, să-i iau de gât?! (n.r. - pe jucători)”, a replicat managerul lui U. 

Fotbaliștii lui U Cluj au plecat acasă prin zone atent alese pentru a evita contactul cu suporterii.

22.000 de faniau asistat la meciul dintre U Cluj și Hermannstadt

+9 FOTO

Citește și alte știri din Liga 2:

VIDEO / EXCLUSIV Mario Bratu, eroul promovării Petrolului: „Cea mai frumoasă zi din viața mea!”

Ianis Zicu dă vina pe Niculescu pentru rezultatele Concordiei: „Și-au asumat. Ce să faci în condițiile astea?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (100)
dodo001
dodo001  •  11 Mai 2022, 16:57
Postat de cfrinho pe 11 Mai 2022, 05:34

Eram mult mai multi in era Paszkany, cand se faceau transferuri de senzatie, echipa juca in Ch.League. Desi campionate se iau, nivelul e relativ scazut, si se vede asta in Europa, unde mai pui ca Dan Petrescu joaca cu frana de mana trasa, entuziasmul e ponderat, dar si asa, cum ziceam, suntem pe 5 la spectatori, ceea ce e ok. Si noi umplem tribunele prin restul oraselor, inclusiv prin Bucuresti, nu doar FCSB. Cand vine FCSB in Gruia merg la meci stelistii din zona Clujului, cam 50% din stadion se umple cu ei, asta ca fapt divers.

care stelisti? CFR nu a jucat inca cu Steaua! Ai vrut sa spui suporteri FCSBuzauisti

cluj_cluj
cluj_cluj  •  11 Mai 2022, 12:20
Postat de babuilie pe 11 Mai 2022, 11:21

Nu-i zice nimeni Steaua la clona voastră din 2017

Incerci sa fii coerent? Care clona noastra din 2017?

controlor
controlor  •  11 Mai 2022, 12:00

Nu stim sa rumegam infrangerile.Este un caz similar cu hocheiul.Daca nationala ar fi castigat in Lubljana,nu ar fi fost problema cantatului melodiei secuiesti !

Vezi toate comentariile (100)
Comentează