INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTER MILANO

George Pușcaș la Inter Milano! Varianta care i-ar deschide lui Pușcaș calea spre superechipa lui Antonio Conte

George Pușcaș, îmbrățișat de Andrei Ivan (stânga), foto: Raed Krishan/GSP
George Pușcaș, îmbrățișat de Andrei Ivan (stânga), foto: Raed Krishan/GSP

Articol de - Publicat vineri, 28 iunie 2019 18:27

PUȘCAȘ LA INTER MILANO // George Pușcaș a fost cel mai bun jucător al "tricolorilor" la acest turneu final, golgeterul galbenilor, cu patru reușite în patru meciuri, al doilea în topul celor mai prolifici fotbaliști de la Euro U21 (primul e Waldschmidt, cu 7 goluri).

Potrivit cotidianului Corriere dello Sport, atacantului în vârstă de 23 de ani i se deschide calea spre revenirea la Inter Milano, echipa antrenată de Antonio Conte.

Chiar dacă este sub contract până în 2022 cu Palermo, care a plătit 3,3 milioane de euro pentru a-l lua pe George de la clubul nerazzurro.

„În caz de faliment, Palermo va fi retrogradată în Serie D și toți jucătorii vor deveni liberi de contract. Cazul lui Pușcaș e special: Palermo are o clauză de răscumpărare cu Inter până pe 30 iunie și, dacă echipa siciliană va fi retrogradată, jucătorul se va întoarce la Inter de la 1 iulie”.

18 titluri în Serie Aare Inter Milano, la egalitate cu AC Milan. Inter are și 3 Ligi ale Campionilor

Citește și:

Ianis Hagi e optimist după eliminarea la Euro! Ce poză a postat pe Instagram: „A fost doar episodul 1. Va urma...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
rumunek
rumunek  •  29 Iunie 2019, 11:05

18 titluri în Serie A are Inter Milano, la egalitate cu AC Milan. Inter are și 3 Ligi ale Campionilor, AC Milan are 7 (șapte).

visinu
visinu  •  29 Iunie 2019, 01:59

M-ar bucura sa fie ce ziceti voi. Dar ar fi acolo cel mult rezerva, poate nici atat. Inter e echipa serioasa. si-a facut echipa din timp, nu e FCSB sa schimbe Gigi titularii de pe o zi pe alta.

845438802178576
Alin Ion Dinescu  •  29 Iunie 2019, 00:41

Radoi a gresit tactica a doua repriza Hagi a fost modest in meciul de ieri Arbitru ne astepta la cotitura si este slab Pacat de suporteri romani fani multi Si penaltiul cu franta bulgarul nu la dat Varul sa evaporat

Vezi toate comentariile (17)
Comentează