INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  READING

George Pușcaș la Reading: "Absolut fantastic, briliant! Va fi un star". Ce notă a luat după "dubla" cu Cardiff

Articol de - Publicat luni, 19 august 2019 11:14

George Puşcaş e ridicat în slăvi de presa locală, din Reading. "Primul gol a fost top-class şi al doilea instinct pur de vârf. Se înţelege aproape telepatic cu João, transferul lui a avut un impact deosebit", scrie Get Reading. 

„Dubla" semnată duminică, la 3-0 cu Cardiff, l-a transformat brusc pe George Puşcaş în erou la Reading. La primul meci ca titular în Championship, atacantul român a fost din nou decisiv, ca în meciul de Cupa Ligii cu Wycombe. Fostul interist a luat nota 9 în cotidianul Get Reading, cea mai mare de pe teren, alături de Swift.

„Daune mari apărărilor adverse”

„O evoluţie strălucitoare. Ce lovitură senzaţională la debutul în faţa propriiior fani, cum s-a bătut cu Vaulks în acea cursă nebunească, înainte să trimită mingea sus, în diagonală! Iar al doilea lui gol a fost o finalizare de lunetist la prima bară. Trebuia să-l înscrie şi pe al treilea!", l-a lăudat sursa citată. 

Care a adăugat: "Puşcaş a fost efectiv fantastic. A deschis scorul cu o reuşită top-class şi l-a majorat printr-o execuţie din instinct pur de atacant. Românul a avut impact extraordinar şi se anunţă deja un star absolut pentru echipa lui Jose Gomes în acest sezon. Unele combinaţii cu João sunt aproape telepatice, va face mari daune apărărilor adverse”. 

„Aleargă foarte mult. A provocat multe probleme fundaşilor şi a gestionat şansele foarte bine. A avut ghinion să nu înscrie hattrickul. A jucat foarte bine şi se ridică, fără discuţie, la înălţimea numelui său” - John Swift, mijlocaş Reading

„Aceste goluri au venit foarte bine pentru el, îi dau încredere. Puşcaş a făcut pregătirea cu Inter și a jucat în Anglia împotriva lui Tottenham, iar de la o etapă la alta se va înţelege mai bine cu noii colegi” 
- Jose Gomes, manager Reading

2 șuturi pe poartă,ambele transformate în goluri, procentaj 100% la recuperări, 40 de atingeri, cinci șuturi și trei faulturi suferite sunt statisticile lui Puşcaş în cele 90 de minute cu Cardiff

Citește și:

VIDEO Pușcaș a impresionat Marea Britanie! BBC și Sky Sports îl laudă pe atacant după „dubla” de excepție » „Calitatea românului este evidentă” / „Ce finalizare!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
dakesis
dakesis  •  19 August 2019, 11:44
Postat de micutzo.chekurai pe 19 August 2019, 11:26

Stire in premiera : FCSB a semnat pe 1 un ( cu opriune de prelungire ) cu atacantul german Dennis Eckert , liber de contract, ultima data la Celta Vigo (imprumutat la Excelsior,in Eredivisie) . Cu placere !

aici e vorba de un fotbalist roman care face valuri. fgsp nu mai intereseaza decat la cancanuri

rivaldinho
rivaldinho  •  19 August 2019, 11:32

Spiru Haret, briliant înseamnă SVLIPITOR.

micutzo.chekurai
micutzo.chekurai  •  19 August 2019, 11:26

Stire in premiera : FCSB a semnat pe 1 un ( cu opriune de prelungire ) cu atacantul german Dennis Eckert , liber de contract, ultima data la Celta Vigo (imprumutat la Excelsior,in Eredivisie) . Cu placere !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează