INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Rădoi are atacant! Ce scriu englezii după ultima prestație a lui George Pușcaș

George Pușcaș a adus victoria lui Reading cu Blackburn, scor 1-0 // foto: Imago
George Pușcaș a adus victoria lui Reading cu Blackburn, scor 1-0 // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 martie 2021 08:35 / Actualizat miercuri, 03 martie 2021 09:59

George Pușcaș (24 de ani) a adus victoria lui Reading, marcând unicul gol al meciului cu Blackburn (1-0).

Revenit în formula de start a celor de la Reading după aproape patru luni, atacantul român nu a dezamăgit. A înscris o dată și a trecut în alte câteva rânduri pe lângă gol. Forma bună și pofta de joc arătate de Pușcaș reprezintă o veste excelentă pentru Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale, care l-ar putea convoca pe George pentru meciurile din această lună.

George Pușcaș, cel mai bun de la Reading cu Blackburn

Presa britanică a fost impresionată de prestația lui Pușcaș. Publicația locală BerkshireLive i-a acordat românului cea mai mare notă din tabăra lui Reading pentru prestația de marți, 8, la egalitate cu fundașul stânga Omar Richards.

„Titular pentru prima dată după 4 luni. A fost aproape de gol în două rânduri înainte de a înscrie - prima dată cu o lovitură de cap în minutele de început, care a fost respinsă peste poartă, apoi cu un șut de la mijlocul terenului, care a trimis mingea pe plasa porții. A dat dovadă de siguranță când și-a ales poziția din care a înscris”, au scris englezii despre Pușcaș.

5este cea mai mică notă primită de titularii lui Reading, calificativ atribuit portarului Rafael Cabral și „închizătorului” Alfa Semedo

George Pușcaș, convocat la meciurile „naționalei” din martie?

În martie, echipa națională a României va juca trei meciuri oficiale, parte a preliminariilor de calificare la Cupa Mondială din 2022. Repartizată în grupa J, România va da piept cu Macedonia de Nord (25 martie), Germania (28 martie) și Armenia (31 martie), iar refacere lui Pușcaș reprezintă o veste excelentă pentru Mirel Rădoi, căruia postul de atacant i-a dat mari bătăi de cap.

Dacă prezența lui Claudiu Keșeru în lot pare a fi o certitudine, între jucătorii convocați și-ar putea face apariția și George Pușcaș.

117 minutea jucat Pușcaș la Reading în acest an, după ce a trecut peste accidentarea suferită (pubalgie)

8 goluria înscris Pușcaș pentru prima reprezentativă a României, în 20 de meciuri

Citește mai multe știri despre stranieri:

Antrenor nou pentru românul din Serie A: „Este cunoscut a fi un motivator excelent”

Anunț entuziasmant din Italia despre Valentin Mihăilă » Ce se va întâmpla cu jucătorul Parmei

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
manx
manx  •  03 Martie 2021, 12:21

Categoric, avem atacant dupa acest gol. Intareste echipa, dupa ce Ianis este curtat de Real Madrid cu o suma de 30 de milioane de euro. Ieri erau "doar" 25 milioane de euro. Urmeaza Balgradean titular la Nationala, ca tot pierde locul la CFR. Oare are vreo oferta de la o Nationala din grupa noastra?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează