INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE B

George Pușcaș, salvat de Curtea de Apel! Palermo NU mai retrogradează: depunctare URIAȘĂ, dar rămâne în Serie B

Articol de GSP - Publicat joi, 30 mai 2019 22:25

George Pușcaș a primit o veste senzațională înainte de EURO 2019. Retrogradată săptămâna trecută, Palermo, echipa atacantului român, a fost anunțată că va continua în Serie B.

Curtea de Apel a Federației Italiene de Fotbal a decis ca Palermo să fie doar depunctată cu 20 de puncte, dar să continue la anul în Serie B.

Echipa a terminat pe locul 3 și ar fi trebuit să joace barajul pentru Serie A, însă problemele financiare o vor trimite pe Palermo până pe locul 11. Totuși este o veste mai bună față de cea primită săptămâna trecută, retrogradarea în C.

Decizia salvează clubul, pentru că, dacă ar fi ajuns în Serie C, mai mulți jucători importanți ar fi părăsit echipa. Printre ei și George Pușcaș, marcator a 9 goluri în 33 de meciuri.

Perugia a fost la baraj în locul lui Palermo, dar a pierdut

Formația lui George Pușcaș terminase sezonul regulat pe locul 3 în Serie B și era calificată în semifinalele play-off-ului pentru promovare. Locul i-a fost luat de Perugia. Formația la care evoluează mijlocașul român Vlad Dragomir (20 de ani) terminase pe locul 9, iar la baraj a fost eliminată de Verona, 4-1 (după prelungiri). 

ZAMPARINI E CEL VINOVAT

Maurizio Zamparini, controversatul om de afaceri care a fost în spatele lui Palermo în ultimii ani, încerca de mult timp să găsească soluții pentru salvarea financiară a clubului. La finalul anului 2018 anunța o înțelegere cu un consorțiu englez, care ar fi „dus echipa spre cupele europene”. Totul a căzut.

Procurorii italieni l-au acuzat pe Zamparini de nereguli contabile. Omul care i-a girat acțiunile, contabilul Anastasio Morosi, a fost condamnat la cinci ani de închisoare.

VEZI ȘI: 

Antrenorul lui Florin Andone a fost demis! Cine ar putea fi noul tehnician al lui Brighton

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  31 Mai 2019, 00:26

Mafia face minuni. Ca si la noi: fraierii sunt falimentati pentru zece mii si smecherii o tin in insolvente; fraierii sunt dezafiliati si incep din liga a 4-a, smecherii din liga a doua.

romulus65
romulus65  •  30 Mai 2019, 23:08
Postat de dragos_chiva pe 30 Mai 2019, 22:43

Deh, ce să spun, halal salvare să începi campionatul de la -20 puncte (=candidată principală la retrogradare însă în vara anului următor nu acum deci ...mai avantajos nu-i așa?).

Nu a-i inteles bine. Depunctarea cu 20 de puncte este valabila pentru actuala editie de campionat nu pentru cea urmatoare. Datorita depunctarii Palermo termina campionatul pe locul 11, loc neretrogradabil, si nu pe locul 3, loc care ii permitea participarea la barajul pentru Serie A.

dragos_chiva
dragos_chiva  •  30 Mai 2019, 22:43

Deh, ce să spun, halal salvare să începi campionatul de la -20 puncte (=candidată principală la retrogradare însă în vara anului următor nu acum deci ...mai avantajos nu-i așa?).

Vezi toate comentariile (3)
Comentează