INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

„George Puşcaş seamănă cu Chicharito în zilele lui bune” » Elogii pentru „tricolorul” ofertat de Birmingham

Articol de - Publicat joi, 01 august 2019 13:11

George Pușcaș, atacantul lui Inter, pentru care Birmingham, echipa din Championship, a trimis o ofertă de 7 milioane de euro e lăudat de presa locală: „Principala lui calitate e că fructifică foarte uşor ocaziile de gol. E un număr 9 clasic”.

Englezii îi fac insistent curte lui George Puşcaş. Unica ofertă concretă dintre cele nouă vehiculate după EURO de tineret a venit pe adresa lui Inter de la Birmingham City, varianta de a juca în Championship nefiind prea tentantă pentru atacantul român. Totuşi, presa locală insistă pe posibila mutare, făcându-i un portret frumos.

„Şi-a dezvoltat jocul aerian”

„Principala calitate a lui Puşcaş e că reuşeşte să fructifice foarte uşor situaţiile de gol pe care le are. Este un număr 9 clasic, ce atacă foarte bine şi la fazele fixe. Ne aminteşte de Chicharito în momentele sale bune.

Şi-a dezvoltat în ultimul timp calităţile în aer, dar mai are perspective să se dezvolte la alte capitole fiind tânăr”, a scris Birmingham Mail, comparându-l cu mexicanul Hernandez de la West Ham, ex-Man. United şi Real.

George Pușcaș se pregăteşte cu Inter, care vrea să-l cedeze definitiv, însă pentru o sumă între 8 şi 10 milioane de euro.

Vezi și:

LIVERPOOL - LYON 3-1 // VIDEO Probleme pentru Ciprian Tătărușanu! E nemulțumit că antrenorul îl preferă pe Lopes: „Domneşte discordia” + supergol primit de la Liverpool

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează