STRANIERI  ·  ANGLIA

George Pușcaș, supertrendy la petrecerea lui Reading » Party la Paris după hat-trick!

Articol de - Publicat luni, 02 decembrie 2019 18:56

Golgeterul George Pușcaș, 23 de ani, și coechipierii de la Reading s-au distrat într-un restaurant italian aproape de Champs-Élysées, în Paris.

După o victorie frumoasă, 3-1 în deplasare cu Wigan, George Pușcaș reușind un hat-trick în cinci minute (79-84), "tricolorul" și colegii săi de la Reading au făcut la Paris petrecerea anuală organizată de club.

Un party desfășurat într-un restaurant italian situat foarte aproape de Champs-Élysées. Pușcaș a purtat toată seară o căciuliță albă pe cap și a ieșit în evidență prin look-ul său.

Reading, locul 18, la cinci puncte deasupra liniei retrogradării, joacă în următoarea etapă acasă cu Birmingham (15), pe 7 decembrie.

VEZI ȘI:

Mark Bowen, antrenorul lui Reading, vorbește la superlativ despre George Pușcaș: „Avea o șansă să explodeze, nu m-am înșelat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Florin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (1)
zagna  •  03 Decembrie 2019, 09:26

Bai nene, ori e la Wigan, ori la Reading, te hotarasti ?

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1