INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ratează revenirea în Italia? S-a dus una dintre variantele probabile de transfer ale lui Pușcaș

Articol de - Publicat luni, 25 iulie 2022 16:21 / Actualizat luni, 25 iulie 2022 17:35

George Pușcaș (26 de ani) nu va merge în Sardinia, la Cagliari, pentru că este prea scump și i-a fost preferat Gianluca Lapadula (32 de ani). Internaționalul român mai are și alternativa de a rămâne la Reading, după accidentarea unui vârf al englezilor.

Pușcaș e mai aproape acum de a continua la Reading decât de a se concretiza ceva în privința unui transfer în Italia. Pista favorită din Serie B s-a blocat. După ce s-a scris că atacantul român e alesul clubului sard pentru a-l înlocui pe João Pedro, plecat la Fenerbahçe, situația s-a schimbat radical. 

În primul rând, întrucât prețul cerut de englezi, patru milioane de euro, pentru a-l cumpăra a fost considerat exagerat. Apoi, fiindcă antrenorul Fabio Liverani a insistat să-și aducă fostul elev de la Lecce, Gianluca Lapadula, 32 de ani.

Transfer mai ieftin

Tot atacant, acesta a acceptat oferta de un milion de euro pe sezon plus bonusuri până în 2025, renunțând la anul de contract cu Benevento, unde primea 1,7 milioane! Salariul său e mai mare decât cel câștigat de Pușcaș la Reading, dar contează că transferul se face pentru doar circa un milion de euro.

În așteptarea altor variante din Italia, Bari, Genoa sau Parma fiind anterior interesate, George poate rămâne în Anglia. La ultimul amical al lui Reading, s-a accidentat Lucas Joao și, dacă problema e serioasă cu colegul său din ofensivă, s-ar bloca orice discuții pentru român, din lipsă de efectiv. Deși clubul vrea să scape de cea mai scumpă achiziție din istoria sa.

Citește și alte știri despre stranieri:

O nouă ofertă pentru Moruțan » Ce propunere a primit Galatasaray

Ionuț Nedelcearu, aproape de transfer » Va ajunge la o echipă deținută de consorțiul care o patronează și pe Manchester City

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
Hcm27
Hcm27  •  25 Iulie 2022, 18:03

Coboară cu picioarele pe pământ,Pușcaș,dacă intr-adevar vrei sa joci fotbal.Hai sa fim serioși,tu nu ești jucător pentru un salar de 1,7 milioane pe an.Nici pentru 1 milion.Mai lasă pretențiile și treci la treaba,ca intr-un an nu mai auzim de tine ca fotbalist.Nu-ti scade rangul dacă vi sa joci chiar în România,dacă nu-ti găsești echipa.Se joaca fotbal și aici,de calitate mai slaba,dar se joaca și se plătesc fotbaliștii și aici,nu cu meleoane de euro,dar se platesc.Nu ești mare vedeta sa ai pretenții financiare,asa ca ori la fotbal,ori,poate te trimite impresarul în China sau Arabia,dacă vrei bani mulți,ca nici turcii nu te iau la cum joci

Vezi toate comentariile (1)
Comentează