INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GALATASARAY

O nouă ofertă pentru Moruțan » Ce propunere a primit Galatasaray

Olimpiu Moruțan // FOTO: Imago
Olimpiu Moruțan // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2022 09:32 / Actualizat luni, 25 iulie 2022 10:12

Tot mai multe cluburi sunt interesate de mijlocașul Olimpiu Moruțan (23 de ani). 

Pe adresa lui Olimpiu Moruțan a venit a patra ofertă de transfer. După Sivasspor, AEK Atena și Karagumruk, mijlocașul român este aproape acum de o mutare la Kasimpașa. 

Ionuț Radu, detalii despre ce a trăit după gafa care a scos-o pe Inter din lupta la titlu: „Mi-am amintit de ce a spus Handanovic” + Ce spune despre noua echipă
CREMONESE
Ionuț Radu, detalii despre ce a trăit după gafa care a scos-o pe Inter din lupta la titlu: „Mi-am amintit de ce a spus Handanovic” + Ce spune despre noua echipă

Kasimpașa îl vrea pe Moruțan

Fostul jucător de la FCSB, care încercase să-l convingă pe Okan Buruk în amicale că merită să continue la Galatasaray, ar pleca sub formă de împrumut la echipa din Istanbul clasată pe 11 în sezonul trecut. 

Kasimpașa are ambiții importante pentru noul campionat și, pe durata împrumutului, ar urma să achite integral salariul anual al lui Moruțan, de 600.000 de euro.

3.500.000 de euroe cota lui Olimpiu Moruțan, potrivit transfermarkt

Plecarea „Împăratului” Terim a adus și căderea lui Moruțan 

Cumpărat de la FCSB vara trecută, cu 4,1 milioane de euro, la insistența antrenorului Fatih Terim, tânărul mijlocaș a jucat cât timp Terim a fost pe bancă. Trei goluri și trei pase decisive în toate competițiile. 

Plecarea „Împăratului” a însemnat și căderea „tricolorului”. Cu Domenec Torrent, a ieșit din echipă și nu a mai reușit decât un singur assist, la 1-3 cu Kasimpașa, în campionat. 

În primul său sezon la Galatasaray, Olimpiu Moruțan a înscris 3 goluri și a pasat decisiv la alte 5 reușite într-un total de 33 de meciuri jucate. În a doua parte a sezonului, aparițiile sale au fost sporadice.

Citește și: 

Rareș Ilie, lăudat de antrenor după debut: „A fost foarte bine, sunt mulțumit” + Ce slăbiciuni ale românului a detectat presa franceză

„Rămân la Parma și vreau să joc” » Obiectivele lui Valentin Mihăilă înaintea noului sezon din Serie B

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
zorrozabal
zorrozabal  •  25 Iulie 2022, 15:12

Imi pare rau de baiat,dar probabil ca i se va da drumul gratis-liber de contract!Și va ajunge la...Universitatea Cluj!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close