INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CREMONESE

Ionuț Radu, detalii despre ce a trăit după gafa care a scos-o pe Inter din lupta la titlu: „Mi-am amintit de ce a spus Handanovic” + Ce spune despre noua echipă

Ionuț Radu // FOTO: twitter.com/USCremonese
Ionuț Radu // FOTO: twitter.com/USCremonese

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2022 11:47 / Actualizat duminica, 24 iulie 2022 12:11

Împrumutat de Inter la Cremonese, portarul Ionuț Radu (25 de ani) este determinat să treacă peste gafa decisivă din meciul Bologna - Inter 2-1. 

Acum, goalkeeper-ul român a vorbit despre acea eroare, care a scos-o pe Inter din lupta pentru titlu, și despre cum s-a simțit la capătul acelui meci.

Dennis Man, transformare radicală! Cum arăta acum jucătorul Parmei
ITALIA
Dennis Man, transformare radicală! Cum arăta acum jucătorul Parmei

Radu a vorbit despre gafa decisivă comisă la Inter

„În acea zi am fost la pământ. A fost o perioadă grea pentru mine. Îmi amintesc bine cuvintele lui Samir Handanovic. Avea dreptate când spunea că trebuie să te ridici și să muncești mai mult. Trebuie să înveți din greșeli.

E un model pentru mine, la nivel profesional și din punct de vedere mental”, a spus Ionuț Radu pentru presa din Italia. 

Radu, gata pentru debutul la Cremonese 

Portarul român, care are toate șansele să fie titular la noua sa formație, a vorbit și despre planurile pe care le are pentru acest sezon.

Aici am ocazia perfectă pentru a-mi demonstra valoarea. În ultimii doi ani nu am reușit. Sunt într-o echipă care a revenit în Serie A după 26 de ani.

Am venit cu dorință și determinare. Acum trebuie să mă concentrez pe prezent. După două sezoane grele, asta e o provocare pentru mine. Sper să obțin rezultatele dorite și să rămân pe drumul cel bun”, a adăugat Ionuț Radu, care mărturisește că o vrea pe Inter campioană în acest sezon.

Transferul lui Dybala la Roma m-a impresionat pentru că a fost neașteptat. 

 - Ionuț Radu

VIDEO Gafa lui Ionuț Radu din Bologna - Inter

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ronaldo, „împins” spre Atletico Madrid: „Georgina pune presiune pe Cristiano”

Anunțul momentului la Barcelona » Laporta îi deschide ușa lui Messi: „Am o datorie față de el”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
baubau77
baubau77  •  24 Iulie 2022, 15:20

Eu nu înțeleg o chestie de cînd cu meciul ăla? Sint eu *** oare? Toată lumea și culmea acum și el însuși critica portarul asta că din cauza lui a pierdut inter titlul! Daca mi amintesc bine înaintea meciului inter era la doua puncte în spatele lui Milan. Ok... La 1-1...daca raminea așa ...recupera doar un punct de i tot raminea in spate cu un punct și nu lua titlul! A greșit și inter a pierdut...deci tot la 2 puncte în spate a rămas!!! Deci ori cîștiga doar un punct...ori nici unul ..tot nu lua titlul!!!! Daca inter conducea și greșea portarul...ok puteam spune că pe gafa lui a pierdut titlul dar altfel...in nici un caz!!!! Sa nu mai întreb .... restul punctelor pierdute in restul campionatului...din vina cui le au pierdut sau..nu le au cîștigat? Că nu cred că inter a avut 37 de victorii și o înfrîngere in meciul respectiv???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

FlorianOctavian
FlorianOctavian  •  24 Iulie 2022, 12:27

Ar fi fost drăguț să menționați și sursa de unde ați preluat interviul, nu de alta, dar mai citesc și alții Gazzetta dello Sport.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează