INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Gheorghe Hagi, prima reacție după transferul fiului său la Genk: „Viitorul și Ianis au pierdut mulți bani”

FOTO: fcviitorul.ro
FOTO: fcviitorul.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iulie 2019 18:01

Ianis Hagi (20 de ani), mijlocașul Viitorului și al României U21, a semnat cu Genk, campioana Belgiei, iar Gheorghe Hagi (54 de ani), antrenorul și tatăl său, a oferit ultimele detalii despre transfer.

„Regele” a explicat că transferul la Genk este cea mai bună mutare pentru fiul său și a subliniat faptul că acesta este fericit pentru alegerea făcută.

„Ianis a semnat contractul astăzi, la prânz. Contractul este pe cinci ani, dar cel mai important este că jucătorul este fericit. Noi credem că este o alegere corectă pentru progresul lui, este o echipă care se luptă pentru câştigarea campionatului, joacă în Europa, este un club care a crescut foarte mult în ultimii ani.

Noi discutam cu Genk de foarte mult timp. Am discutat dinaintea Campionatului European. Genk este o echipă care creşte jucători, iar lotul echipei este foarte puternic. În plus, antrenorul l-a dorit pe Ianis. A discutat direct cu el în timpul Campionatului European. N-a fost o decizie uşoară. Dacă era uşoară, o luam de mult”, a declarat Gheorghe Hagi, potrivit TV Telekom Sport.

Vezi AICI imagini cu Ianis Hagi la Genk

„N-am ales banii”

Hagi a vorbit și despre aspectul financiar al transferului: „Au fost mai mulţi factori. Ianis a luat decizia şi noi am ţinut cont de ea. Antrenorul mi-a spus că-l doreşte foarte mult. Noi n-am ales banii. Şi clubul, şi jucătorul, ambele părţi au pierdut foarte mulţi bani. Dar nu asta contează acum. Vom vedea dacă am ales corect. Dar v-a spus şi Popescu. Era o ofertă de 3-4 ori mai mare venită din Rusia.

Viaţa e făcută din oportunităţi şi decizii. Jucătorul îşi dorea foarte mult acest lucru, iar noi am fost de acord cu el. Nu există garanţia că Ianis va juca. Jucătorul a fost dorit şi atât. Nu există garanţii. FC Viitorul şi-a păstrat procente şi dintr-un viitor transfer. Oferta nu s-a ridicat la pretenţiile noastre financiare, dar asta e. Nu a mai contat acest aspect”.

VEZI ȘI:

Olympique Lyon, clubul lui Ciprian Tătărușanu, a făcut cel mai scump transfer din istorie! 30 de milioane pentru Joachim Andersen

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (38)
10206209416816386
Ioan Trofin  •  13 Iulie 2019, 18:02

Cum poți spune o asa tâmpenie dl. Hagi, cum adica:de 3-4ori mai mare a fost oferta? Dădea cineva 30000000 pentru Ianis? O fi el fiu de "rege" dar nici chiar asa, fi mai cumpătat în afirmații, te faci singur de râs. Nu subestimez pe nimeni dar nu-mi plac exagerările, Barcelona îți dădea 6000000,dar îl împrumuta pt ca nu avea loc în echipa mare anul acesta. Important e sa își vadă de fotbal și va creste dovedind ca e asa de bun încât umbla Madridul și Barça în limba după el.

marius.bxl
marius.bxl  •  13 Iulie 2019, 17:48

A facut foarte bine .de ce sa le dea bani multi si nemeritati fiorentinei .sa le de-a de o ciorbă

fairplayromania
fairplayromania  •  13 Iulie 2019, 15:22

Hagi are acelasi caracter precum Becali....banii, doar banii contează. Dacă vruia sa cîstige campionatul anul acesta, trebuia păstrată echipa ! Dar el vinde tot ce se poate.... Restul, mai o omenie cu naşul, mai o intimidare la tv, mai un urlet la arbitrii că de, el e ragele Ovidului...

Vezi toate comentariile (38)
Comentează