INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENK - KORTRIJK 2-1

Gheorghe Hagi, primele impresii după golul marcat de Ianis la debut: „E primul român care reușește asta”

Captură TV Telekom Sport cu Gică Hagi la revenirea în țară
Captură TV Telekom Sport cu Gică Hagi la revenirea în țară

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iulie 2019 16:02

Gheorghe Hagi a vorbit despre golul lui Ianis (20 de ani), care a reușit să aducă victoria lui Genk în meciul cu Kortrijk, fiind desemnat jucătorul partidei.

„Mă bucur mult pentru el, pentru că e foarte important să înceapă cu dreptul şi a început foarte bine. El încearcă să se adapteze, să simtă echipa, colegii, fotbalul belgian. E bine deocamdată. Se pare că e primul român care, când iese afară, marchează cel mai rapid gol. A făcut un record al lui. E bine, îi dă încredere, curaj şi sperăm să-i meargă tot aşa.

Nu mai are vârsta aceea ca atunci când a fost la Fiorentina, 17 ani, are 20 de ani acum. E copt, e mai bine, dar nu o să fie uşor, trebuie să aibă timp să se adapteze, pentru că cerinţele sunt importante, echipa e bună şi sperăm să facă faţă aşa cum trebuie.

El trebuie să se pregătească foarte bine în august, a venit mai târziu în pregătire. Colegii lui au două săptămâni în faţă”, a declarat Gheorghe Hagi, pentru TV Telekom Sport, la revenirea în țară, după ce a văzut meciul fiului său de pe stadion.

Vezi și:

VIDEO Ianis Hagi, elogiat în presa din Belgia după debutul la Genk: „E deja Maradona din Carpați!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
fairplayromania
fairplayromania  •  27 Iulie 2019, 21:04

Ne-a facut de rîs în Europa intelectualul de Hagi...... Cite victorii are Hagi în Europa ? Ce bun ar fi Hategan....sau popa lui Becali....

270004573344418
Sahsa Nistor  •  27 Iulie 2019, 19:12

Si eu credeam ca ca a dat ianis 6 cate ai primit tu gică mare păcat

klauz
klauz  •  27 Iulie 2019, 19:04

Debutul lui Ianis Hagi a fost mediocru, asa ca el. S-a trezit cu mingea in fata chiar in fata portii, dupa o faza haotica. A fost deci mult noroc. Cam astea-s golurile pe care le poate da. In rest a facut figuratie, s-a plimbat pe teren si s-a ascuns mereu de minge. Campionatul belgiei e mic, l-a fentat chiar si o nonvaloare ca rrazvan marin. Oricum, Genk are probleme mari, nu cred ca mai ia titlul...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează