INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DINAMO KIEV

Ghioane aduce victoria pentru Dinamo Kiev

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 mai 2009 00:00

Internaţionalul român Tiberiu Ghioane a înscris, sâmbătă, golul prin care campioana Ucrainei, Dinamo Kiev, s-a impus pe terenul lui FC Lvov, scor 1-0, într-un meci contând pentru etapa a 29-a din competiţia internă, informează site-ul clubului.

Fostul mijlocaş al Rapidului a evoluat pe întreaga durată a partidei şi a punctat în minutul 82, în timp ce coechipierul său, Florin Cernat, nu a fost inclus în lot. Ghioane, care a reuşit cel de-al şaselea gol al său din acest sezon, a fost convocat în această săptămână la echipa naţională a României după 4 ani.

Tot sâmbătă, în etapa a 29-a din campionatul Ucrainei, formaţia pregătită de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, la care Răzvan Raţ nu a fost convocat, a învins, pe teren propriu, pe Tavria Simferopol, scor 2-0.

Cu o rundă înainte de final, Dinamo Kiev este deja campioană, iar Şahtior va termina pe poziţia secundă şi va evolua în preliminariile Ligii Campionilor.

Sursă: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  23 Mai 2009, 21:21

bravo!! tine-o tot asa,iti doresc succes la nationala, am mare incredere in razvan

Vezi toate comentariile (1)
Comentează