INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

Gică Hagi a dezvăluit următorul pas din cariera lui Ianis: „Apropo, e din sursă sigură!”

Gică Hagi (56 de ani) susține că Rangers îi va propune lui Ianis Hagi (23 de ani) prelungirea contractului.
Gică Hagi (56 de ani) susține că Rangers îi va propune lui Ianis Hagi (23 de ani) prelungirea contractului.

Articol de GSP - Publicat marti, 04 ianuarie 2022 21:34 / Actualizat marti, 04 ianuarie 2022 21:53

Gică Hagi (56 de ani) susține că Rangers îi va propune lui Ianis Hagi (23 de ani) prelungirea contractului. 

Gică Hagi și-a petrecut sărbătorile alături de Ianis și de restul familiei, în Scoția. „Regele” este în relații excelente și cu șefii lui Rangers, fiind invitat la un meci al legendelor, pe 26 martie

Șumudică a transferat primul jucător, dar e supărat pe Liga din Turcia: „Cum e posibil așa ceva? Merg cu 13 inși la Trabzonspor”
Turcia
Șumudică a transferat primul jucător, dar e supărat pe Liga din Turcia: „Cum e posibil așa ceva? Merg cu 13 inși la Trabzonspor”

Patronul Farului a dezvăluit și o informație interesantă despre viitorul lui Ianis. Rangers ar urma să îi prelungească actuala înțelegere, una care expiră în vara anului 2024. 

Gică Hagi: „Am auzit, din surse sigure, că vor să îi prelungească înțelegerea”

„Am fost în Scoția, m-am simțit bine, am vorbit. Aveam nevoie să stăm împreună cu familia. Am stat puțin, o săptămână. Ianis arată bine, e motivat. Apropo, am auzit, și cred că e din sursă sigură, că doresc să reînnoiască contractul. Nu așa cum se scrie prin presă pe la noi. 

A jucat foarte bine, a avut un an extraordinar, foarte bun, așa că e apreciat acolo. Din surse bune, cred că vor să reînnoiască contractul”, a spus Gică Hagi, într-o conferință de presă. 

Ianis Hagi: „Gerrard m-a învățat partea murdară a fotbalului”

Ianis s-a adaptat excelent la fotbalul din Scoția. În actualul sezon a bifat 25 de apariții în tricoul lui Rangers, marcând 3 goluri și oferind 4 pase decisive. Într-un interviu acordat pentu site-ului clubului, internațional român a vorbit despre lucrurile pe care le-a învățat de la Steven Gerrard, fostul antrenor. 

Am avut privilegiul de a fi antrenat de Steven Gerrard. Am progresat mult, am devenit un jucător complet datorită lui. Am învățat partea murdară a fotbalului. Nu eram obișnuit cu asta. 

Acum sunt pregătit de un antrenor care a jucat la acel mai înalt nivel, căpitan inclusiv la națională, iar asta îmi va duce jocul la următorul nivel. Ador modul în care vede fotbalul, îmi place că îmi oferă șansa de a juca în mai multe poziții. Îmi place totul foarte mult. Sunt deschis pentru noi provocări și nu mă culc pe o ureche
- Ianis Hagi

VIDEO Alin Stoica, sfat pentru Ianis Hagi: „În locul lui, nu aș pleca niciodată de la Rangers”

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Cicâldău e lângă Pjanic și Batshuayi » Cum arată cel mai scump „11” din Turcia

Răzvan Marin, ofertă din Serie A » Clubul tocmai și-a schimbat patronul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  05 Ianuarie 2022, 12:23

Sigur se intoarce acasa la taticu. Pentru ca el nu e in stare de nimic!!!

4774403515910795
Istvan-Lorinc Pakurar  •  05 Ianuarie 2022, 11:54

Nu ar trebui sa fim rautaciosi cu nimeni. Nici cu Hagi jr. Dar adevarul trebuie respectat. Deocamdata juniorul este un jucator modest, departe de ce se scrie de mass media. Laudatul excesiv ii dauneaza oricui. Timpul va dovedi adevarul. Deocamdata se exagereaza si cu academia lui Hagi. In 10 ani nu a produs cele promise!! Remember!

klauz
klauz  •  05 Ianuarie 2022, 09:47
Postat de sergihne90 pe 05 Ianuarie 2022, 08:52

o replica pt unu'care se trezeste dimineata frustrat si pus sa-l critice pe Hagijr el insusi fiind un zero barat. tu ce mare *** ai realizat bai in viata, daca ianis e un zero, tu ce esti. de fiecare data cand se scrie ceva aici de baiatul asta aparare un frustrat pe nume klauz (un nimeni) sa-si "expuna" parerea. de fapt prostia care zace in el.

Uimitor ce vocabular redus ai, tipule. Prost, frustrat si inca vreo-doua trei cuvinte, pe care le-ai invatat probabil exersand in oglinda. Esti exact genul de aplaudac in stare sa creada ca ianis e fotbalist. Vezi sa nu-ti *** mainile de atata galerie...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează