INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NEGOCIERI

Gică Hagi, tentat să accepte oferta lui Galatasaray » „Regele” și-a stabilit posibilul înlocuitor la Farul

Articol de - Publicat marti, 14 iunie 2022 11:31 / Actualizat marti, 14 iunie 2022 11:38

Se pregătește o mutare „bombă” în fotbalul românesc! Presa din Turcia a anunțat ieri că Gică Hagi (57 de ani) este pe lista scurtă a posibililor viitori antrenori ai lui Galatasaray. De ultimă oră, surse autorizate GSP informează că tehnicianul e tentat să semneze contractul, deoarece „Galata nu se refuză”. 

Surse din cadrul clubului de la Ovidiu confirmă pentru Gazeta Sporturilor că există interes real din partea turcilor de la Galatasaray pentru Hagi, iar „Regele” ar fi dispus să facă pasul cel mare, spre echipa unde a scris istorie ca fotbalist: 10 trofee!

Galatasaray vine după una dintre cele mai slabe stagiuni din istorie, doar locul 13 în campionat. Fanii nu mai acceptă încă un an pierdut și pun presiune pe șefi pentru aducerea unui antrenor cu nume. Așa a apărut varianta Gheorghe Hagi.

„Sunt tentat să merg la Galatasaray. O echipă unde suporterii își doresc performanță, își doresc din nou să fie un nume important în Europa. Galata are un loc special în inima mea. Sufăr mereu când o văd la mijlocul clasamentului”, a fost mesajul pe care Hagi l-a transmis mereu apropiaților. „A spus și că e singurul club pe care nu l-ar refuza”, au completat aceștia.

Oferta pentru „Rege” vine și în urma alegerilor pentru postul de președinte, ținute în week-end, care l-au avut câștigător pe Dursun Ozbek. Din echipa lui a făcut parte și omul de afaceri Erden Timur, un mare fan al lui Gică Hagi și cel care și l-ar dori pe banca echipei.

Zilele viitoare vor fi decisive în alegerea noului tehnician al echipei „Cimbom” și rămâne de văzut dacă Hagi și oficialii turci vor ajunge la un acord pentru parafarea unui contract, care ar însemna revenirea Hagi la Galatasaray după o pauză de 12 ani.

Gică Hagi a făcut istorie la Galatasaray

Antrenorul Farului a făcut istorie la Galatasaray, în calitate de jucător. A evoluat Galata între 1996 și 2001, fiind unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din istoria clubului. A strâns 192 de partide, 71 de goluri și 64 de pase de gol pentru formația turcă. Ca antrenor, Hagi a avut două mandate: martie 2004-mai 2005 și octombrie 2010 – martie 2011.

Costel Gâlcă e pe lista scurtă a Farului

În cazul în care Hagi va semna în perioada viitoare cu turcii de la Galatasaray, „Regele” are o listă scurtă pentru antrenorii care să-i ia locul la Farul. Marele favorit este bunul său prieten, Costel Gâlcă (50 de ani)! Acesta e liber de contract din februarie 2022, când a fost dat afară de la Al Hazem, din Arabia Saudită. Pentru Gâlcă, Al Hazem a fost a treia formație pe care a pregătit-o în Arabia Saudită, după Al Tawen și Al Fayha.

VIDEO. Hagi: „N-am vrut să fiu selecționer, am fost împins! Am fost jignit, m-au lăsat singur, singur…”

CITEȘTE ȘI:

Cum și-a dat seama Cristian Boureanu că Borcea se dă la Valentina Pelinel: „Mi-a zis că sunt tâmpit”
AVENTURĂ
Cum și-a dat seama Cristian Boureanu că Borcea se dă la Valentina Pelinel: „Mi-a zis că sunt tâmpit”
Ce i-a pus capac lui Reghe la Craiova » Rotaru a spus tot: „Am concediat și ofițerul de presă după acel moment”
CS Universitatea Craiova
Ce i-a pus capac lui Reghe la Craiova » Rotaru a spus tot: „Am concediat și ofițerul de presă după acel moment”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
Paksi
Paksi  •  15 Iunie 2022, 07:09

Din nou Hagi este "ofertat". Minciuni peste minciuni. Că să fi ofertat cu adevărat trebuie să arăți ceva,dar nu e cazul! Cei doi Hagi se mint pe sine și uite așa ajung imediat la ...pensie!

naicool
naicool  •  14 Iunie 2022, 16:17

Poate se duce la pachet cu Printisorul, sa vada si turcii ca, un necaz nu vine niciodata singur!!!

luker
luker  •  14 Iunie 2022, 14:25

Se expune din nou. Hagi nu e antrenor. El stie cu mingea si atat. La Farul ii merge ca aia joaca pe banii lui. La Galata aia nu mai joaca pe banii lui, asta e diferenta.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează