Articol de - Publicat marti, 07 noiembrie 2023 11:16 / Actualizat marti, 07 noiembrie 2023 12:11

Gică Hagi a fost vizitat recent, la clubul său, de o delegație a clubului Galatasaray, la care a făcut istorie în perioada 1996-2001.

Cu ocazia împlinirii a 100 de ani a Republicii Turce, Galatasaray i-a făcut o vizită lui Hagi, la baza sa de la Ovidiu. Turcii au asistat la antrenamentele Farului și i-au oferit suveniruri „Regelui”, printre care și un tricou al clubului, semnat de jucătorii actuali, și o plachetă comemorativă.

Ce făcea Marius Șumudică în tribune, imediat după ce a fost eliminat » Imaginile momentului în Turcia
TURCIA
Ce făcea Marius Șumudică în tribune, imediat după ce a fost eliminat » Imaginile momentului în Turcia

Gică Hagi: „Sper ca Ianis să joace la Galatasaray”

Hagi s-a declarat încântat de cadoul primit și a spus că și-ar dori ca fiul său, Ianis Hagi, să-i calce pe urme.

+8 FOTO

A fost o mândrie și o onoare să reprezint un club așa mare. Cred că am făcut o performanță foarte mare, să câștigăm în Europa. Eu și familia mea suntem mândri că am jucat pentru Galatasaray. Sperăm ca băiatul (n.r- Ianis Hagi) să ne ducă înapoi la Istanbul”, a spus Gică Hagi pentru Galatasaray TV.

Născut la Istanbul, Ianis Hagi joacă acum la Deportivo Alaves, fiind împrumutat de Rangers. Are 9 meciuri și două goluri pentru iberici.

Gică Hagi a dat ulterior un interviu pentru Galarasaray TV: „Îmi e din ce în ce mai greu să vin acolo. Dar voi încerca, măcar la un meci din Champions League. 

Mă uit la fotbalul european în fiecare zi. Cunosc ce e la Galatasaray, dar de aici, de departe, nu din interior. Are un lot foarte bun, a luat campionatul, stă bine financiar și are jucători foarte buni. A început bine și în Europa, chiar dacă are o grupă foarte grea. Să vedem cum va merge în continuare. 

Când vorbim de Galatasaray nimic nu e imposibil. S-a dovedit că se poate. Poți să te gândești să ajungi cel mai bun din Europa. Așa cred eu. E unul dintre cluburile mari din fotbalul european”.

Citește și: 

Mihai Stoica laudă mutarea care l-a transformat pe fotbalistul momentului și dezvăluie: „L-am vrut la FCSB”

Viața unui ivorian în Liga 1: „«Vezi că în România e așa și-așa acolo!», mi s-a zis. De ce nu promovați ce e bun în țara voastră?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”