INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  VIITORUL CONSTANȚA

VIITORUL CONSTANȚA // Gică Popescu a făcut marele anunț: „Ianis Hagi e 100% plecat”

Ianis Hagi
Ianis Hagi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iulie 2019 19:55

Ianis Hagi (20 de ani) se desparte de FC Viitorul. Gică Popescu, președintele clubului constănțean, a făcut anunțul mult așteptat, dar a evitat să spună unde va pleca Ianis Hagi.

„Ianis e foarte aproape de a semna un contract în străinătate. El e 100% plecat de la noi de la club. Rămâne să vadă pe care din ofertele numeroase venite pe adresa clubului o va alege. Alegerea îi aparţine, pentru că de ea depinde viitorul lui.

Pentru Ianis nu e o chestie financiară, pentru că, dacă ar fi fost, ar fi plecat de mult, oferte au fost la nivel foarte mare. Am fi putut face cel mai mare transfer din fotbalul românesc.

Ianis să se gândească foarte bine, îi trebuie un proiect sportiv care să îl aibă pion principal şi să îi ofere posibilitatea să crească în continuare, aşa cum a făcut-o la venirea de la Fiorentina la clubul nostru. Eu cred că zilele următoare se va decide. Foarte curând. Cu siguranţă înaintea meciului cu Dinamo”, a declarat Gică Popescu, potrivit TV Telekom Sport.

  • Viitorul - Dinamo se joacă luni, de la ora 21:00, în etapa 1 a sezonului 2019-2020

vezi și:

Gică Popescu a confirmat oferta Barcelonei pentru Ianis Hagi: „Proiectul sportiv nu e de interes” + ce spune despre Spartak

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (42)
adrianrobert77
adrianrobert77  •  11 Iulie 2019, 09:26

Ianis se pare ca se va transfera cand va fi gasita si Elodia..Nu cred ca Gica Popescu stie echipa , ar trebui contactata printr un parapsiholog ceva si Baba Vanga, ne ar elucida misterul. Ianis tot asteapta proiectul ala special in jurul lui, sa ii se garanteze ca o sa fie vioara intai, miezul. Dovedeste si vei primi, nu cersi. Este un jucator de duzina, putin peste medie si atat. Ciudat cum Cicaldau si Puscas, mult superiori lui Ianis, nu sunt atat de meditatizati si in jurul lor nu se invart atatea zeci de oferte. PS Nu stiu cum Hagi era meu vehement sa isi apere odrasla, dar se face ca uita ca din cauza lui a aparut penalty la Germania si baietii au cazut psihic. Cum a crescut la 6 mil pe transfermarket inainte de meci, nu a scazut un cent dupa meci :P Ianis e ca Bitcoin ul, la 10 reci baga si 2,3 calde. :P

1545856315535593
Robert Margineanu  •  11 Iulie 2019, 08:44

Pacat de Gica Hagi. Isi distruge reputatia si clubul. Gica Popescu nu are ce reputatie sa mai piarda. Puscaria l-a schimbat in rau. Au ajuns subiect de bancuri. Va imaginati ce huiduieli o sa primeasca Ianis la meciurile lui Viitorul. Daca va mai veni cineva in tribune ....

ray51
ray51  •  11 Iulie 2019, 08:42

Pe mine ma intereseaza daca a invatat cum si cat sa tina un adversar de tricou astfel incat nea arbitru sa nu se 'prinda'...

Vezi toate comentariile (42)
Comentează