INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJAX

Gică Popescu a numit fotbalistul român care se va impune în străinătate: „Face cinste fotbalului românesc! Are un potențial enorm”

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 aprilie 2019 20:30

Gică Popescu a vorbit în termeni laudativi despre transferul mijlocașului Răzvan Marin (22 de ani) la Ajax Amsterdam. 

„E un transfer care face cinste fotbalului românesc. Așteptam de mult asta. Ne-am obișnuit în ultimii ani cu transferuri la echipe de mâna a doua, a treia, a patra. Este un jucător titular la națională, care a avut o ascensiune frumoasă, lentă. A mers la un club mediu, a jucat foarte bine, iar acum a mers la o echipă mare.

Are potențial să crească și să ajungă și mai departe. Nu cred că ar fi dat douăsprezece milioane pe el dacă nu aveau încredere că îl poate înlocui pe De Jong. Repet, are un potențial enorm”, a declarat Gică Popescu la TV Digi Sport.

„Baciul” a fost pus și pe glume: „Răzvan Marin ar fi trebuit să joace în locul meu în Generația de Aur. Sigur că da, ar fi prins și el minute. Când eram accidentat”.

12.500.000 €a plătit Ajax pentru transferul lui Răzvan Marin

Vezi și: 

Gică Hagi, întâlnire fructuoasă cu directorul Academiei lui Ajax Amsterdam: „Nu exclud să meargă și un jucător de la Viitorul acolo!”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
marius.bxl
marius.bxl  •  12 Aprilie 2019, 23:33

Ajax este cam de mana a 3a

alan24
alan24  •  12 Aprilie 2019, 21:58

acum 3 minnute a marcat cu anderlecht

972520872778599
Carlos Mendoza  •  12 Aprilie 2019, 21:16

Ba, saracu' Pompescu - a ramas frun' subiect in care nu s-a bagat in seama...?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close