INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

Gică Popescu, declarații TARI despre Ianis Hagi: „De ce e pus atât de mult sub lupă?” + „Gică Hagi a avut unele declarații exagerate despre el”

Ianis Hagi / foto: Guliver/Getty Images +7   FOTO
Ianis Hagi / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2021 18:37 / Actualizat miercuri, 06 ianuarie 2021 20:43

Gică Popescu (53 de ani), președintele celor de la Viitorul, a oferit o serie declarații tari despre Ianis Hagi (22 de ani), mijlocașul lui Glasgow Rangers. 

„Baciul” a analizat evoluțiile lui Ianis Hagi din ultima perioadă și le-a transmis un mesaj contestatarilor fiului „Regelui”. Gică Popescu consideră că evoluțiile lui Ianis sunt analizate mult prea atent, în comparație cu alți fotbaliști români care joacă în străinătate.

Gică Popescu: „Nu înțeleg de ce Ianis Hagi e pus atât de mult sub lupă”

„Să lăsăm la o parte numele de pe spate. E băiatul lui Gică Hagi, dar ce treabă are chestia aceasta? Nu înțeleg de ce e pus atât sub lupă. Niciun jucător român care joacă în străinătate nu e atât de mult pus sub lupă. 

Gică Hagi a avut unele declarații exagerate, dar iau declarațiile lui ca pe unele ale tatălui Hagi, nu ca pe ale antrenorului Hagi. Vouă vi se par exagerate unele declarații, dar eu le înțeleg”, a spus Gică Popescu la TV Telekom Sport. 

Gică Popescu: „Ianis Hagi este pe un drum foarte bun la Rangers”

„Mi se pare că este pe un drum foarte, foarte bun la Rangers, într-un campionat în care se joacă din 3 în 3 zile. Mă uit la declarațiile antrenorului, care spune că e foarte mulțumit. 

Nu văd de ce e atâta presiune pe Ianis. Nu are calitățile fizice ale lui Gică, dar are o altă structură fizică. Are nevoie de timp, are nevoie să joace. E într-o progresie corectă”, a spus Gică Popescu, invitat la emisiunea moderată de Dan Udrea la TV Telekom Sport. 

4 goluriși 9 pase decisive are Ianis la Rangers în acest sezon, în 27 de meciuri

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din meciul Rangers - Celtic 1-0

+3 FOTO

VIDEO Dezvăluiri despre relația dintre antrenorul Gică Hagi și jucătorul Ianis Hagi: „Când pierdeam era mereu vina lui Ianis”

Citește și alte știri despre Ianis Hagi: 

Minusul din jocul lui Ianis Hagi, identificat de un fost jucător de la Rangers: „Chiar are talent, dar îi lipsește asta”

L-a contestat pe Ianis Hagi, acum își scoate pălăria în fața românului după Rangers - Celtic: „Starul meciului! A făcut diferența!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
remarque
remarque  •  07 Ianuarie 2021, 11:10

Nu publicul, nu impatimitii si nu suporterii diseca si pun nonstop sub lupa evolutiile lui Ianis Hagi. Ci presa si tot felul de specialisti care nu il lasa efectiv sa respire pe suporterul de fotbal de la noi. Cum joaca Ianis, cum apar a doua zi titluri bomba despre nimic. La care normal, suporterul reactioneaza acid, fiind agresat de atata bombardament mediatic cu acelasi subiect. Ceva nu e clar in capul lui Popescu.....

melcul_furios
melcul_furios  •  06 Ianuarie 2021, 20:57

Aia e tot, declaratiile tatalui aberante, nu doar exagerate si apoi presa care le-a perpetuat. Insa in loc sa ne reproseze noua il putea calma pe Hagi senior sa nu mai bata campii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează