INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

L-a contestat pe Ianis Hagi, acum își scoate pălăria în fața românului după Rangers - Celtic: „Starul meciului! A făcut diferența!”

Ianis Hagi e din nou pe val la Rangers / foto: Guliver/ Getty Images +7   FOTO
Ianis Hagi e din nou pe val la Rangers / foto: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 ianuarie 2021 09:11 / Actualizat duminica, 03 ianuarie 2021 10:08

Ianis Hagi (22 de ani) e din nou în centrul atenției la Glasgow Rangers. Internaționalul român a fost lăudat de nume importante după prestația din derby-ul Rangers - Celtic 1-0, în care a fost introdus pe teren după pauză.

Kris Boyd, fost jucător la Rangers, actual analist sportiv scoțian, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Ianis Hagi. Dacă în trecut l-a criticat pe fiul „Regelui”, Boyd și-a schimbat radical discursul la adresa acestuia:

„Ianis Hagi a fost probabil ghinionist că nu s-a aflat în formula de start. A fost starul meciului după ce a fost lăsat inițial pe bancă. Românul a făcut diferența în a doua repriză. Intrarea lui pe teren a echilibrat jocul lui Rangers. A fost o după-amiază foarte bună pentru el”, a precizat Kris Boyd pentru Sky Sport, citat de digisport.ro

4 goluriși 9 pase decisive are Ianis la Rangers în acest sezon, în 27 de meciuri

Sunt mulțumit de prestația echipei, deși trebuie să recunosc că adversara noastră a fost mai bună în prima repriză. Cu introducerea lui Ianis am vrut să aducem un plus în atac
Steven Gerrard, antrenor Rangers

Kris Boyd îl criticase pe Ianis Hagi în vară

La începutul sezonului, Ianis Hagi fusese criticat de Kris Boyd, fostul atacant al celor de la Rangers, pentru evoluția sa din meciul cu Linvingston, încheiat 0-0: 

„Au fost prea mulți pasageri astăzi. Cred că Ianis Hagi nu a făcut nimic din punct de vedere al implicării. Nu vreau să-i pun o etichetă, dar, să fiu sincer, a părut dezinteresat, iar Rangers a plătit mulți bani pe el”, a declarat Boyd la Sky Sports. „Părea că lasă jocul să treacă pe lângă el”.

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din meciul Rangers - Celtic 1-0

+3 FOTO

VIDEO Dezvăluiri despre relația dintre antrenorul Gică Hagi și jucătorul Ianis Hagi: „Când pierdeam era mereu vina lui Ianis”

Citește și alte știri despre Ianis Hagi: 

Rangers - Celtic 1-0. Ianis Hagi, adulat de scoțieni: „Fantastic! A schimbat soarta meciului”

VIDEO. Steven Gerrard, elogiu pentru Ianis Hagi: „Extraordinar a jucat! Îl felicit”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  03 Ianuarie 2021, 21:35

Asa star asa plarie... Eu am inteles ca a dat cu ea de pamant sau ca nu mai stia pe unde e... Fuse-se la toaleta bsis a avut impresia ca i-a cazut in buda... Si-atunci s-a salvat zicand ca a scoso cand unii vorbeau de marele hagi dar ca i-a luat-o curentu si nu ami stia pe unde s-o caute!!! As de tare a fost evolutia mvP ever foe ever greene a printului de undeva din dobruja from romania!!!

horace71
horace71  •  03 Ianuarie 2021, 15:01

Din cauza acestor *** a ajuns microbistul din România să-l antipatizeze atât de tare pe Ianis.Evident că și prințul are o infatuare a lui și se pare că nu se integrează ușor în vestiar,nefiind iubit de colegi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alenb
alenb  •  03 Ianuarie 2021, 14:55

Acuma cu doar un sut pe langa poarta si cu “facut legatura intre linii” am scapat ieftin, doar 6-7 articole elogioase :))))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează