INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS - CELTIC 1-0

VIDEO. Steven Gerrard, elogiu pentru Ianis Hagi: „Extraordinar a jucat! Îl felicit”

Steven Gerrard, antrenorul lui Rangers, a făcut primele declarații după victoria din „Old Firm” cu Celtic, scor 1-0. +7   FOTO
Steven Gerrard, antrenorul lui Rangers, a făcut primele declarații după victoria din „Old Firm” cu Celtic, scor 1-0.

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 ianuarie 2021 16:38 / Actualizat sambata, 02 ianuarie 2021 18:07

Steven Gerrard, antrenorul lui Rangers, l-a lăudat pe Ianis Hagi pentru prestația românului din a doua parte a victoriei cu Celtic, 1-0.

„Roofe (n.r. jucătorul în locul căruia Hagi a intrat la pauză) a avut și probleme fizice. Din fericire, Ianis a intrat extraordinar în meci. S-a informat rapid, a fost curajos, a avut inițiativă, a cerut mingea. Îl felicit! A adus fix ce ne-a lipsit în prima repriză”, a declarat Gerrard.

Sunt mulțumit de prestația echipei, deși trebuie să recunosc că adversara noastră a fost mai bună în prima repriză. Cu introducerea lui Ianis am vrut să aducem un plus în atac
Steven Gerrard, antrenor Rangers

Cifrele lui Steven Gerrard la Rangers:

  • 22 de meciuri 
  • 20 de victorii 
  • 2 egaluri 
  • 0 înfrângeri 
  • 57 de goluri înscrise 
  • 5 goluri primite

Rangers, lider detașat în Scoția

+3 FOTO

După această victorie, Rangers s-a distanțat în fruntea clasamentului la 19 puncte de marea rivală Celtic! „Bhoys” au însă 3 meciuri mai puțin disputate.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Tensiuni în vestiarul Barcelonei! Lionel Messi, „la cuțite” cu un jucător de bază, care se gândește să plece

Pierdere importantă pentru Barcelona: Philippe Coutinho va fi operat » Cât ar putea sta pe tușă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
alenb
alenb  •  03 Ianuarie 2021, 10:48
Postat de o2xfal pe 02 Ianuarie 2021, 20:37

Clipul cu ce a declarat Gerrard e in articolul de mai sus. El a spus foarte clar ce a schimbat Hagi si cum a ajutat introducerea lui. Si mie mi s-a parut ca odata cu schimbarea lui Roofe, Rangers a fost mult mai prezenta in jumatatea lui Celtic. Hagi a venit mult mai des la combinatii cu mijlocasii si fundasii decat a facut-o Roofe, iar asta a dus la o fluiditate mai mare in joc si o conexiune mai buna dintre linii (citat direct din declaratia lui Gerrard: "I think the introduction of Ianis Hagi helped us play more like our style, more like a Rangers team, there was more connection from the midfield 3 to the front lads"). Dar indiferent ce parere am eu, nu prea conteaza atat vreme cat antrenorul e multumit, iar daca tie ti se pare ca Gerrard vorbeste doar ca sa se afle in treaba, aia e problema ta, pana la urma, si conteaza la fel de mult cat parerea mea. Sa vedem acum daca incepe in primul 11 cu Aberdeen weekend-ul viitor.

Discursul antrenorilor este unul clasic, in general ei obisnuiesc sa-i laude pe jucatori, fie ca acestia au jucat bine sau rau. Daca luam strict discursul lui Gerrard, nici el nu pare insa foarte sigur care e contributia lui Ianis: “I think” :))). Tot el mai zice ca jucatorul schimbat a avut unele probleme medicale, deci intrarea lui Ianis se producea mai tarziu. Da, vom vedea daca statutul sau de rezerva din acest meci se va mentine si pe viitor, caci va reamintesc voua laudatorilor, Ianis a inceput rezerva cu Celtic.

fcwcsb
fcwcsb  •  03 Ianuarie 2021, 08:14

Asta a jucat bine pentru o singura echipa in viața lui și aia e a lu tasu. Sa crezi ca asta e jucător înseamnă ca nu înțelegi la ce te uiti

mehighms
mehighms  •  03 Ianuarie 2021, 07:44
Postat de Chimir Sen pe 02 Ianuarie 2021, 23:04

La ora asta 23,03 sunt 7 articole obediente despre petarda asta pe pagina principală gsp ...

tu vorbesti de petarde? gandesti inainte sa scrii un post?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează