INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTENHAM

Giovanni Becali a stins conflictul dintre Chiricheş şi Villas Boas » S-a implicat şi Mourinho!

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 octombrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 06 octombrie 2013 20:59

După declaraţiile lui Villas Boas, Giovanni Becali a reacţionat. Agentul lui Chiricheş spune că a clarificat disputa apărută în presă.

"Eu am vorbit şi cu Villas Boas, am vorbit şi cu Vlad. El i-a spus mai mult în glumă, uite, Giovanni se ţine de şicane, dar nimic mai mult. După care îmi dă Mourinho un mesaj şi zice «Andre e supărat pe tine şi pe Victor, ha, ha ha...». Dar sînt doar nişte glume.

Eu pe Andre l-am cunoscut prin Mourinho. Am o relaţie bună şi cu unul, şi cu celalalt. Ei se respectă, nu ştiu cît se iubesc, dar cel puţin de dragul presei, de dragul fair-play-ului, de dragul faptului că joci în Anglia situaţia se schimbă, nu e ca la noi.

Chiricheş sa aibă probleme cu Villas Boas? Nu, Doamne fereşte!", a spus agentul la Dolcesport.

Villas Boas a comentat ieri afirmaţiile lui Becali, conform cărora Tottenham este doar o rampă de lansare pentru Chiricheş: "Desigur că aceste comentarii sînt total greşite şi lipsite de adevăr. Am discutat deja cu jucătorul, i-am transmis să vorbească cu agentul despre aceasta. Noi sîntem un club mare. Nu sîntem o rampă de lansare pentru nimeni. Nu ne aşteptăm ca Becali să retracteze ceea ce a spus pentru că nu stă în caracterul lui, dar comentariile lui au fost total deplasate".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
dash.berlin
dash.berlin  •  12 Octombrie 2013, 00:43
Postat de patopato pe 07 Octombrie 2013, 09:52

Obama nu l-o fi sunat pe Ion??

nu cred ca-i stie nr de tel :)

brutarul
brutarul  •  07 Octombrie 2013, 13:49

sa recapitulam... conflict intre antrenor si jucator? pai impresarul mafiot face declaratii iresponsbile si apoi tot impresarul mafiot stinge conflictul care nu exista sau care daca a existat a fost intre impresarul mafiot si antrenor. pe jucator l-ati bagat la mijloca asa sa nu se simta exclus?penibil

patopato
patopato  •  07 Octombrie 2013, 09:52

Obama nu l-o fi sunat pe Ion??

Vezi toate comentariile (50)
Comentează